Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Jusuf Ali

Player
Player
1. Vaše ime IRL: jusuf
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): od 14:00 do 02:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6+
6. Vaš Discord: jusuf0909
7. Vaše ingame ime: Yusuf Goodman
8. Vaš ID: 41677
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin

Od samog pocetka kako sam dosao na ovaj projekat video sam i imao sam dosta suserta sa administracijom i dobrih i losih susreta. Kada god sam gledao kako administracija pomaze drugim igracima u nekim sitacijama u kojima nemogu sami da se izbave nego moraju da traze pomoc od admin imao sam neku zelju da i ja neda budem pomagao igracima na isti nacin na koji su i oni pomagali. Moja zelja je bila da postanem kao i ostali admini da pomazem igracima i da sprovodim pravila servera tako da se pravila vise ne krse

2. Koje su vaše prednosti

Moje prednosti su to da sam kolegialan da sam uvek otvoren za razgovor bilo da li je sa nekim drugim adminom ili sa igracem uvek sam tu da pomognem ili dam savet za nesto.Volim voditi razgovore sa drugim igracima na serveru bilo da li je nesto dobro ili nesto lose uvek sam tu i uvek sam raspolozan za razgovor.Poznajem pravila projekta vrlo dobro i smatram da moje poznavanje pravila moze doprineti ne samo igracima nego i drugim adminima ako im zatreba pomoc.

3. Koje su vaše najveće slabosti?

Smatram da kao admin na ovom projektu nesmem imati nikakve slabosti takod ih nemam ni ja.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?

Spreman sam.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)

I ako nemam biznis prodao bih ga da imam.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?

Pa trenutno jedino malo skola ali nije mnogo vrlo malo

Top Bottom