Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Sussy White

Deda
Player
1. Vaše ime: Strahinja
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: CET
4. Prosek online po danu: 4-6h
5. Vaš discord: sussy023
6. Vaše ingame ime: Sussy White
7. Vaš ID: 50147

1. Lider za: LSPD

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Već sam bio lider organizacije,pa bih voleo opet da se isprobam u tome. Moje iskustvo i znanje u State organizacijama je visoko i želim da napokon postanem lider neke.

2.2 Po meni,aktivnost u State organizacijama je veoma bitna,pa bih hteo da je dovedem na novi nivo. Uveo bih svakakve vežbe,treninge i nove stvari u RP ako postanem lider LSPD-a.

2.3 Ja kao vođa ove organizacije ću probati da LSPD bude jedan od najboljih,najjačih i najaktivnijih od svih. Pokušaću da dovedem veoma aktivne ljude koji samo žele dobro i da pomognu gradu Los Santos. Želja mi je da uzmem ovu organizaciju da nastavim što mnogi nisu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Aktivnost - Kao lider,uvešću novi "level" ove organizacije. Novi članovi će morati da prođu intenzivan trening i veoma zahtevnu vežbu. Iskusno baratanje sa puškama i poznavanje zakona Los Santos-a će biti obavezno,jer ne želim da mi neiskusni ljudi izlaze na ulice grada i blamiraju mene i LSPD.

3.2 Nove jedinice - Jedinice poput K9,SWAT (Special Weapons and Tactics) i Detektivi će biti nove jedinice. K9 je zaslužan za traženje droge i ilegalnih predmeta/supstanca kod ljudi koji su sumnjivi. SWAT je zadužen za ozbiljne akcije,talačke situacije i odbrane grada od svakavih bandi. Detektivi su zasluženi za istragu ubistava i pokušaja atentata na neke poznate ličnosti. SA Marshals su zaduženi za hvatanje begunaca i transport zatvorenika u njihove ćelije ili ludnice. Air Support Unit (ASU) je jedna od najbitnijih jedinica i oni su zasluženi za lociranje ili pomaganjem begunaca koji pokušaju da izbegnu zakon.

3.3 Bonusi - Bonusi za aktivne članove LSPD-a su obavezni. Za one najbolje,ja i moj tim smo spremni da damo sve samo da oni ostanu kod nas.

3.4 Borba protiv Bandi i Cartela - Po mom mišljenju,bande i kriminalci pokušavaju da zauzmu ceo grad,ali ako postanem lider LSPD-a potrudiću se da ga sprečim koliko mogu. Uveo bih aktivno traženje kriminalaca i nove grupe za hvaćanje njih po specifičnih lokacije gde se oni nalaze. "Ghetto" je jedan od najaktivnijih mesta u gradu gde se kriminalci nalaze,tako da bih povodom toga uveo novi sistem između svih State organizacije koji će uvek biti aktivno i prisutno kad nam je najbitnije.

4. Rankovi

30. Director
29. Deputy Director
28. Assistant Director
27. Chief of Staff
26. Bureau Chief
25. Bereau Assistant
24. Air Support Unit
23. Colonel
22. Commander
21. S.W.A.T Director
20. Detective
19. Major
18. K9 Unit
17. Deputy Detective
16. Deputy S.W.A.T
15. Lieutenant
14. Sergeant First Class
13. Staff Sergeant
12. Sergeant
11. S.W.A.T Senior
10. Senior Detective
9. S.W.A.T Cadet
8. Detective Junior
7. Police Officer III
6. Police Officer II
5. Police Officer
4. Towing Service
3. Probationary Officer
2. Suspended
1. Cadet

5. Kodovi

10-1-Sve jedinice se vracaju u bazu po narenjenju High Commande.
10-2-Negativno.
10-3-Prekid komunikacije na radiu.
10-4-Potvrdno.
10-5-Ponovite poslednji prenos.
10-6-Zanemarite poslednji prenos.
10-7-Odjava sa smene.
10-8-Prijava na smenu.
10-9-Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10-Pucnjava u toku.
10-11-Pljacka u toku.
10-14-Oblacenje specijalne uniforme!
10-20-Trenutna lokacija?
10-21-Provera stanja?
10-22-Trenutna lokacija svih patrola?
10-33-Potrebna podrska!
10-35-Ranjen gradjanin!
10-99-Situacija je zavrsena!
10-55-Zaustavljeno vozilo!
KOD A-Pad igre.
KOD B-F8+U

Srećno svim ostalim kandidatima! ❤️

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za LSPD koji će se održati u Petak 08.05.2026 sa početkom u 18h. Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka. Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom