Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bruno Mora

Player
Player
Dodatne informacije:

1. Vaše ime IRL: Bruno
2. Vaše godine: 36
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosek online po danu: 4-8h
5. Vaš Discord: barabovski
6. Vaše ingame ime: Bruno Mora
7. Vaš ID: 24

—----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Dodatne informacije:
1. Lider za:
FIB

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije ? (Tri razloga uz objašnjenje):

U gradu sam od pocetka nastajanja u FiB-u sam imam 30 mandata na EN1 i RS ukupno i mislim da sam dovoljno kompetentan da budem budući lider i da popravim stvari koje mislim da bi još vise popravili iskustvo zaposlenika u organizaciji pošto sam prošao kroz sva odelenja unutar organizacije, pored toga imam iskustva u drugih državnim organizacijama te znam gde mogu da kao elitna organizacija pomognem drugima.

Želim da popravim reputaciju orgnizacije medju ostalim državnim organizacijama, neprofesionalno ponašanje prema drugim orgnizacijama neće biti tolerisano. Kao direktor organizacije moji zamenici i ja cemo biti na raspolaganju drugim organizacija za stabilnosti u države i stvari koje se tiču FIB kao organizacije, takodje zaposlenici ce poštovati pravila gde neće da biti neugodnih situacija sa gradjanima Los Santosa.

3. Vaš saveti za poboljšavanje RolePlay-a u organizaciji:

Želim da sve organizacija suradjuju zajedno gde će imati velikog uticaja na FIB.

LSPD: Pomagaćemo LSPD kroz njihove aktivnosti gde je im je potrebno ljudstvo.

SAHP: Pomogaćamo im na redovnim aktivnostima sto pokrivaju autoputeve, kanabis polje.

EMS: Uključićemo visoku komandu i odraditi obuku za krizne situacije i takodje pomoći pri pravljenju lekova za gradjane i orgnizacije grada Los Santosa.

Nacionalna Garda: FIB ce pomagati NG sa ranijim informacijama u vezi Napada na Vojnu bazu od strane Undercover ljudi i takodje ce pomagati za sve ostale aktivnosti kojim je potrebno ljudstvo.

Vlada: Redovno pokrivanje prevoza novca koji je potrebno za budžet vlade koji ce biti rasporedjeni gradjanima i orgnizacijama. Blisku suradnju sa Vrhovnim sudom gde cemo ih informisati o doušnicima i delovanjima bande koje ugrožavaju sigurnost grada sa informacija koje će biti poverljive.

Svaki zaposlenik mora da bude profesionalan na svom radnom mestu da postuje pravila organizacije kao i grada uveriti da ne kvare ugodjaj drugim igračim

U planu mi je da napravim novi sistem nagrađjivanja gde pokriti sve zaposlenike u različitim jedinicama kao i aktivnim članovima organizacije.
_______________________________________________________________________________________

Rankovi:

30. FIB Director
29. Deputy Director
28. Federal Executive Chief
27. Assistant of Director
26. Head of department
25. Deputy Head of department
24. Agent 00
23. Staff Commander
--------VISOKA KOMANDA--------
22. SWAT Unit
21. FIB Supervisor