Poštovani administratori,
Obracam vam se sa iskrenom zeljom i nadom da cete razmotriti moju molbu za unban.
Banovan sam dana 13.01.2025. godine, prvobitno zbog GP 6.22, nakon cega mi je kazna promenjena u Blacklist. Znam da sam pogresio i zelim odmah da kazem – ne trazim izgovore i ne bezim od svoje greske. Ono sto sam uradio nije bilo ispravno i toga sam danas potpuno svestan.Od tada do danas proslo je oko 478 dana. To nije mali period. Za to vreme sam stvarno razmisljao o svemu, naucio sam mnogo o pravilima i o tome kako treba da se ponasam na RP serveru. Shvatio sam koliko jedna greska moze da me udalji od necega sto mi zaista znaci.Iskreno, ovaj server mi nije bio samo igra. Tu sam provodio vreme, upoznao ljude, stekao prijatelje i napravio uspomene koje ne mogu da zaboravim. Zbog toga mi je ovaj ban tesko pao i stvarno mi nedostaje sve to – atmosfera, RP i igranje sa mojim drugarima.U međuvremenu sam kupio nov racunar, imam mnogo bolje uslove za igranje i sada mogu da igram kako treba, bez problema koje sam ranije imao. Ali najvažnije od svega – promenio sam svoj pristup i razmisljanje. Sada sam mnogo zreliji i spreman da postujem sva pravila bez izuzetka.
Takođe zelim da budem iskren i da napomenem da mi je i drugi nalog banovan dana 24.01.2026. godine zbog GP 1.1, i od tada je proslo oko 102 dana. I za tu gresku preuzimam potpunu odgovornost i iskreno se kajem. Shvatio sam koliko je pogresno to sto sam uradio i siguran sam da se tako nešto vise nikada nece ponoviti.Ako već nije moguće da se ovaj nalog odbanuje zbog Blacklista, molim vas da razmotrite mogucnost da mi pružite jos jednu, poslednju sansu – makar kroz novi (treći) pocetak. Ne trazim nista sto nisam zasluzio, samo priliku da pokažem da sam se promenio.Ne trazim da zaboravite moje greške, samo vas molim da mi date priliku da ih ispravim svojim buducim ponasanjem. Verujem da svako zaslužuje drugu sansu, a ja vam obećavam da vas neću razočarati.
Hvala vam od srca sto ste odvojili vreme da procitate ovu zalbu i nadam se pozitivnom odgovoru