Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za National Guard | Ashki Skandall

Ashki Killa

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Andrej

2. Vaše godine:14

3. Vremenska zona: GMT +1

4. Prosek online po danu: 3-6h sati dnevno

5. Vaš Discord:ashki0075

6. Vaše ingame ime:Ashki Skandall

7. Vaš ID:54638

---

Dodatne informacije

1. Lider za:
National Guard

---

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prvi razlog je moja velika želja za vođenjem ozbiljne i organizovane državne institucije kao što je National Guard. Smatram da ova organizacija ima ogroman potencijal za kvalitetan RolePlay, ali samo uz pravog lidera koji zna kako da organizuje ljude, uvede disciplinu i napravi jasan sistem rada. Kao lider, moj cilj bi bio da NG postane jedna od najaktivnijih i najpoštovanijih organizacija na serveru.

Drugi razlog je moje iskustvo u vojnim i državnim frakcijama. Kroz prethodni RolePlay stekao sam znanje o komandnoj strukturi, pravilima ponašanja i taktici. Znam kako funkcioniše lanac komande, kako se donose odluke pod pritiskom i kako se vodi tim u stresnim situacijama kao što su napadi, transporti ili vanredna stanja.

Treći razlog je moja sposobnost liderstva i komunikacije. Smatram da dobar lider nije samo neko ko izdaje naređenja, već neko ko sluša svoj tim, rešava konflikte i motiviše članove. Uvek težim ka tome da napravim zdravu atmosferu u organizaciji gde svaki član zna svoju ulogu i ima priliku da napreduje.

---

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Prvi savet je uvođenje stroge, ali realne vojne hijerarhije. Svaki član mora znati svoju poziciju i obaveze. To uključuje redovne treninge, postrojavanja i proveru sposobnosti kako bi RolePlay bio što realističniji.

Drugi savet je organizacija svakodnevnih aktivnosti kao što su patrole, obezbeđenja, konvoji i vežbe. Na taj način članovi neće biti neaktivni, već će stalno učestvovati u RP situacijama koje doprinose serveru.

Treći savet je bolja saradnja sa drugim državnim organizacijama kao što su policija i FIB. Zajedničke akcije, racije i planirane operacije značajno podižu kvalitet RolePlay-a i čine igru zanimljivijom za sve učesnike.

Četvrti savet je selekcija kvalitetnih članova. Nije cilj imati veliki broj ljudi, već disciplinovane i ozbiljne igrače koji razumeju pravila i žele kvalitetan RP.

Peti savet je uvođenje sistema nagrada i kazni. Aktivni i dobri članovi treba da budu nagrađeni unapređenjem, dok se nepoštovanje pravila mora sankcionisati kako bi organizacija funkcionisala pravilno.

---

Pravila sekcije

Svestan sam svih pravila foruma i pridržavaću ih se u potpunosti. Moja prijava je originalna i nisam koristio copy-paste. Razumem da svaka toksičnost ili kršenje pravila može dovesti do odbijanja prijave ili kazne.

---

Zaključak

Smatram da imam znanje, iskustvo i ozbiljnost potrebnu za vođenje National Guard organizacije. Moj cilj je da unapredim RolePlay, uvedem red i disciplinu, i napravim organizaciju koja će biti primer svima na serveru. Spreman sam da uložim vreme i trud kako bih to ostvario.

Ashki Killa

Player
Player
Dodajem rankove i kodove:
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u stanicu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Trenutno Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 ( cujem te u glavi )
Kod C -> Situacija sa Administracijom

Rankovi:

30. General
29. Zamenik Generala
28. Assistent General
27. General Major
26. Pukovnik
25. Komandant Kobri
24. Komandant Vojne Policije
23. Zamenik Komandanta Kobri
22. Zamenik Komandanta Vojne Policije
21. Kapetan