Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
81422
Players nickname
Trajko Escobar
Suspect ID
87836
Date of violation
May 7, 2026
Time of violation
11:20
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=bgAPAhR7L8Q

Travko Escobarr

Player
Player
Draga Administracijo ja sam se posle ovoga jako uplasio jer na serveru postoji jedan manijak (ID 87836 Ibro Ressiver) koji trazi moju kucnu adresu i + govori kako hoce neke olovke da mi nabija u bulju. Moje misljenje da ovaj igrac treba da se zabrani jer ima mnogo male dece na serveru koja mogu krenuti njegovim stopama..

Nermin_Varijantas

Player
Player
Draga Administracijo ja sam se posle ovoga jako uplasio jer na serveru postoji jedan manijak (ID 87836 Ibro Ressiver) koji trazi moju kucnu adresu i + govori kako hoce neke olovke da mi nabija u bulju. Moje misljenje da ovaj igrac treba da se zabrani jer ima mnogo male dece na serveru koja mogu krenuti njegovim stopama..
Šta će krenut njegovim stopama, da ti napune analni otvor olovčicama jel?

Ramiz Kisali

Player
Player
Realno djeciji potez ja ne vidim ovde nikakvu prijetnju sta sad sto ti je reko dodaj ga na insta i adresu posalji jer si ti njem reko da krade olovke pa kriminalac,nisam ni na cijoj strani al realno ovdje ne vidim nikakvu prijetnju jos da ybog toga igrac dobije ban na 30 il vise dana radi gluposti administracijo pamet u glavu

Travko Escobarr

Player
Player
Realno djeciji potez ja ne vidim ovde nikakvu prijetnju sta sad sto ti je reko dodaj ga na insta i adresu posalji jer si ti njem reko da krade olovke pa kriminalac,nisam ni na cijoj strani al realno ovdje ne vidim nikakvu prijetnju jos da ybog toga igrac dobije ban na 30 il vise dana radi gluposti administracijo pamet u glavu
ua bre i ti trebas ban da dobijes jer branis manijaka koji bi ljudima gurao olovke u BULJU

Status
Not open for further replies.
Top Bottom