Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za National Guard I Nedjone White

Nedjone 2.0

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL: Nedja
  2. Vaše godine: 15
  3. Vremenska zona: GMT +1
  4. Prosjek online po danu: 1h-4h
  5. Vaš Discord: nedjone
  6. Vaše ingame ime: Nedjone White
  7. Vaš ID: 62669

Dodatne informacije

1. Lider za National Guard
  2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem).

Više od 80% svog Role-Play vremena na Grand serveru proveo sam u različitim state organizacijama, gde sam učestvovao u brojnim akcijama, pisanju službenih dokumenata i kreiranju
kvalitetnih RP situacija. Kroz to iskustvo stekao sam razumevanje kako treba da funkcioniše ozbiljna organizacija, kao i koliko su disciplina, aktivnost i dobra komunikacija važni za uspešan tim.

Prvi razlog zbog kojeg želim postati
lider National Guarda jeste želja da unapredim organizaciju i doprinesem njenom boljem radu. Smatram da lider treba da bude odgovoran, aktivan i sposoban da održava red i disciplinu među članovima. Trudio bih se da organizacija bude profesionalna, organizovana i aktivna tokom celog dana.

Drugi razlog je to što posedujem dobre liderske sposobnosti i iskustvo u radu sa ljudima.
Znam kako da organizujem tim, rasporedim zadatke i održim pozitivnu atmosferu među članovima. Kao lider bih se trudio da svaki član ima svoju ulogu i priliku za napredak, jer verujem da je aktivan i zadovoljan tim ključ uspešne organizacije.

Treći razlog je moja želja da doprinesem kvalitetnijem Role-Play iskustvu na serveru. Kao lider National Guarda fokusirao bih se na unapređenje organizacije kroz redovne i organizovane
Ammo Run-ove, kvalitetnu obuku novih članova i jačanje komunikacije unutar tima. Uveo bih više interaktivnih RP situacija poput specijalnih vojnih akcija, treninga i saradnje sa drugim državnim organizacijama. Moj cilj je da National Guard postane jedna od najaktivnijih, najorganizovanijih i najpoštovanijih organizacija na serveru.

1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Smatram da se RolePlay u organizaciji može značajno poboljšati kroz bolju organizaciju, ozbiljniju komunikaciju i redovne treninge članova. Uveo bih
češće RP situacije koje bi uključivale vojne akcije, obezbeđivanje državnih objekata, pratnje visokorizičnih transporta i organizovane Ammo Run-ove kako bi se poboljšali timski rad i koordinacija među članovima.

Poseban fokus bih stavio na formiranje specijalnih jedinica kao što su
Delta Force i ISA (Intelligence Support Activity). Delta Force jedinica bila bi zadužena za visokorizične operacije, specijalne akcije, talačke situacije i podršku drugim državnim organizacijama tokom opasnih intervencija. Za ulazak u ovu jedinicu članovi bi morali prolaziti posebne treninge i pokazati visok nivo discipline, aktivnosti i sposobnosti.

ISA (Intelligence Support Activity) bila bi fokusirana na proveru i prikupljanje informacija o pripadnicima National Guarda, kao i na internu kontrolu organizacije. Njihov zadatak bio bi proveravanje da li su pripadnici na dužnosti, praćenje aktivnosti članova, kao i vođenje evidencije o količini oružja i opreme koju članovi uzimaju i vraćaju. Pored toga, ISA bi učestvovala u planiranju operacija, organizaciji RP istraga i saradnji sa drugim državnim organizacijama kako bi RP bio kvalitetniji i ozbiljniji.

Takođe, uveo bih sistem napredovanja zasnovan na aktivnosti, zalaganju i kvalitetu RP-a, kao i detaljniju obuku novih članova kako bi se od početka navikli na pravilan način igranja. Moj cilj je da svaki član doprinosi kvalitetu organizacije i da National Guard postane jedna od najaktivnijih i najbolje organizovanih državnih organizacija na serveru.

Rankovi:

1 Tek Zaposljen
2 Suspend 24h
3 Suspend 48h
4 Na odmoru
5 Cistacica
6 Na obuci
7 Kadet
8 Vojni Rok
9 Vojnik
10 Vojnik II Klase
11 Vojnik III Klase
12 Oficir NG-a
13 Visi Oficir
14 Pilot
15 Visi Pilot
16 Supervizor

National Guard

17 Major
18 Kapetan
19 Delta Force Agent
20 Delta Force Senior
21 Delta Force Operator
22 ISA Agent
23 ISA Senior
24 ISA Commander

High Staff

25 Deputy Dep. Director
26 Savetnik Generala
27 Department Director
28 Asistent Generala
29 Zamenik Generala
30 General

High Command
Kodovi:
10-1: Poziv nazad u stanicu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-11: Masivan upad ( juzna-severna )
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-16: Sumljivo lice na kapiji
10-20: Lokacija
10-21: Trenutno Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju
Kod A -> Pad igre
Kod B -> Mišić U+F8 ( cujem te u glavi )

Kod C -> Situacija sa Administracijom

Nedjone 2.0

Player
Player
Zaboravio sam da dodam:

Kriterijum za Ulazak u Organizaciju:
5 Godina IC
14 Godina OOC
Poznavanje Pravila
Volja i zelja za radom

Ispravljeno: 3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Greska:
  1. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Srecno svima! :=)

Top Bottom