Informacije:
1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 4-8
5. Vaš Discord: klepass1904
6. Vaše ingame ime: Lesa Klepic
7. Vaš ID: 46782
Dodatne informacije:
1. Lider za FIB (Federal Invesigation Bureau):
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
2.1 Zelja mi je da vodim ovako bitnu organizaciju. Fib je jedna od najbitnijh organizacija na serveru, od nje donekle zavise sve druge te bih htio da pokazem kako se stvarno radi i vodi ozbiljna organizacija.
2.2 Skupljanje dokaza je jedna od stvari zbog koje je FIB napravljen i zbog koje ima takvu vaznost svakodnevno bi se prikupljali case filovi te bih pravio racije i suzbijao kriminal kako ja tako i sve moje kolege.
2.3 Bio sam HC u svakoj od state organizacija te imam odlican tim HC-a koje cu pozvati da budu tu i prenesu znanje na sve kolege kojima je to potrebno.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Napravio bih nove jedinice koje do sad nisu bile toliko ucestale u organizacijama te bi svaki rank imao nesto svoje zbog cega je napravljen. Takodje ce se znati ko koju uniformu nosi i nece dolaziti do nekih gresaka u toku samog rada i roleplaya 3.1 Organizovao bih kako fizicke tako i psihicke treninge za sve zaposlene kako bi mogli da se uvjezbaju za svaku akciju pa makar to bilo samo hapsenje ili unistavanje kanabisa.
3.2 Posto je stopa kriminala u familijama ucestala osim bandi radio bih na smanjenju kriminalnih familija i hapsenjem svih koji su umijesani sa njima.
3.3Imam ljude od povjerenja koji bi mi prenosili sve informacije i aktivnost same organizacije cak i kada nisam prisutan u tom trenutku te bih imao pregled na cijelu organizaciju i zaposlene.
3.4 Rankovi bi se iskljucivo dijelili po aktivnosti i zasluzenjima a ne prema tome ko koga zna/ ko je sa kim “dobar”.
3.5 Pored skupljanja dokaza/ pravljenja racija postarao bih se da grad bude siguran 24/7 da gradjani znaju da se uvijek mogu oslonit na FIB i da dodju da prijave u koliko imaju neki problem.
3.6 Osim sto bih drzao sastanke sa svojim zaposlenima , koji sluze da se rijese svi problemi/ daju novi predlozi, drzao bih sastanke sa liderima svih STATE organizacijama da predlozimo nesto novo/ iznesemo probleme i zajednickim snagama rijesimo to.
3.7 Razgovori izmedju kolega putem tekstualnog radia i usmenog bi bio strogo po RP pravilima ne bih dopustio MG-anje jer sam primijetio da se to dosta tolerise u nekim organizacijama.
4. Kriterijumi:
14 godina OOC
15godina IC
Postovanje svih clanova
Postovanje svakog cina iznad sebe
Postovanje HC i Lidera
Poznavanje svih pravila grada!
Znanje za koriscenje kamerice i snimanje dokaza (ko ne bude znao bice naucen)
Toksicnost je strogo zabranjena te (neprikladno ponasanje)
5. Stvari koje bih uradio:
5.1 U toku radnog vremena bih drzao maksimalnu ozbiljnost medju svim clanovima nakon svih situacija i akcija( na kraju radnog vremena) cemo odvojiti mali vremenski period da se ispricamo i podijelimo iskustva.
5.2 Rankovi su mi napravljeni tako da ne mogu svi da pocnu od HC-a. Svako bi morao da se dokaze kroz roleplay vremenom i da dobije zasluzeni rank.
5.3 Oformio bih avio jedinicu i offroad jedinicu koje ce moci uvijek da pristupe terenu koji nije lako pristupacan za obicna vozila.
6. Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potjera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potjera za pjesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smjenu
Status 2 - Odlazak sa smjene
Svim kandidatima zelim svu srecu i nek najbolji dobije poziciju lidera.
S poštovanjem Lesa Klepic.
1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 4-8
5. Vaš Discord: klepass1904
6. Vaše ingame ime: Lesa Klepic
7. Vaš ID: 46782
Dodatne informacije:
1. Lider za FIB (Federal Invesigation Bureau):
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
2.1 Zelja mi je da vodim ovako bitnu organizaciju. Fib je jedna od najbitnijh organizacija na serveru, od nje donekle zavise sve druge te bih htio da pokazem kako se stvarno radi i vodi ozbiljna organizacija.
2.2 Skupljanje dokaza je jedna od stvari zbog koje je FIB napravljen i zbog koje ima takvu vaznost svakodnevno bi se prikupljali case filovi te bih pravio racije i suzbijao kriminal kako ja tako i sve moje kolege.
2.3 Bio sam HC u svakoj od state organizacija te imam odlican tim HC-a koje cu pozvati da budu tu i prenesu znanje na sve kolege kojima je to potrebno.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
Napravio bih nove jedinice koje do sad nisu bile toliko ucestale u organizacijama te bi svaki rank imao nesto svoje zbog cega je napravljen. Takodje ce se znati ko koju uniformu nosi i nece dolaziti do nekih gresaka u toku samog rada i roleplaya 3.1 Organizovao bih kako fizicke tako i psihicke treninge za sve zaposlene kako bi mogli da se uvjezbaju za svaku akciju pa makar to bilo samo hapsenje ili unistavanje kanabisa.
3.2 Posto je stopa kriminala u familijama ucestala osim bandi radio bih na smanjenju kriminalnih familija i hapsenjem svih koji su umijesani sa njima.
3.3Imam ljude od povjerenja koji bi mi prenosili sve informacije i aktivnost same organizacije cak i kada nisam prisutan u tom trenutku te bih imao pregled na cijelu organizaciju i zaposlene.
3.4 Rankovi bi se iskljucivo dijelili po aktivnosti i zasluzenjima a ne prema tome ko koga zna/ ko je sa kim “dobar”.
3.5 Pored skupljanja dokaza/ pravljenja racija postarao bih se da grad bude siguran 24/7 da gradjani znaju da se uvijek mogu oslonit na FIB i da dodju da prijave u koliko imaju neki problem.
3.6 Osim sto bih drzao sastanke sa svojim zaposlenima , koji sluze da se rijese svi problemi/ daju novi predlozi, drzao bih sastanke sa liderima svih STATE organizacijama da predlozimo nesto novo/ iznesemo probleme i zajednickim snagama rijesimo to.
3.7 Razgovori izmedju kolega putem tekstualnog radia i usmenog bi bio strogo po RP pravilima ne bih dopustio MG-anje jer sam primijetio da se to dosta tolerise u nekim organizacijama.
4. Kriterijumi:
14 godina OOC
15godina IC
Postovanje svih clanova
Postovanje svakog cina iznad sebe
Postovanje HC i Lidera
Poznavanje svih pravila grada!
Znanje za koriscenje kamerice i snimanje dokaza (ko ne bude znao bice naucen)
Toksicnost je strogo zabranjena te (neprikladno ponasanje)
5. Stvari koje bih uradio:
5.1 U toku radnog vremena bih drzao maksimalnu ozbiljnost medju svim clanovima nakon svih situacija i akcija( na kraju radnog vremena) cemo odvojiti mali vremenski period da se ispricamo i podijelimo iskustva.
5.2 Rankovi su mi napravljeni tako da ne mogu svi da pocnu od HC-a. Svako bi morao da se dokaze kroz roleplay vremenom i da dobije zasluzeni rank.
5.3 Oformio bih avio jedinicu i offroad jedinicu koje ce moci uvijek da pristupe terenu koji nije lako pristupacan za obicna vozila.
6. Kodovi:
10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potjera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potjera za pjesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Dolazak na smjenu
Status 2 - Odlazak sa smjene
Svim kandidatima zelim svu srecu i nek najbolji dobije poziciju lidera.
S poštovanjem Lesa Klepic.