Ime: Okesh Starost: 27
Nacionalnost: Makedonac
Mesto rođenja: Makedonija
Pol: Muško
Boja očiju: Crvena
Boja kose: bela,
Tetovaže: noge, ruke, grb, stomak
Prednosti: Snalažljiv,Spretan,Hrabar
Slabost: Tvrdoglavost i Kratki živci,
Životna priča: 100+ reči-
Rođen sam u malom gradu gde su svi mislili da je život unapred određen. Moja porodica nije imala mnogo novca, ali sam od malena naučio da se borim za ono što želim. Dok su drugi odustajali posle prvog problema, ja sam radio još jače. U školi nisam bio najbolji učenik, ali sam imao velike snove i želju da uspem. Prošao sam kroz mnogo teških trenutaka, izdaje prijatelja, porodične probleme i periode kada nisam znao šta dalje. Ipak, svaki pad me je učinio jačim. Naučio sam da pravi ljudi ostaju uz tebe kada ti je najteže. Danas pokušavam da gradim bolju budućnost za sebe i svoju porodicu. Verujem da uspeh ne dolazi preko noći, već kroz trud, strpljenje i veru u sebe. Moj život nije savršen, ali je moja priča dokaz da čovek nikada ne sme da odustane.
Priča o karijeri: 100+ reči-
Nacionalnost: Makedonac
Mesto rođenja: Makedonija
Pol: Muško
Boja očiju: Crvena
Boja kose: bela,
Tetovaže: noge, ruke, grb, stomak
Prednosti: Snalažljiv,Spretan,Hrabar
Slabost: Tvrdoglavost i Kratki živci,
Životna priča: 100+ reči-
Rođen sam u malom gradu gde su svi mislili da je život unapred određen. Moja porodica nije imala mnogo novca, ali sam od malena naučio da se borim za ono što želim. Dok su drugi odustajali posle prvog problema, ja sam radio još jače. U školi nisam bio najbolji učenik, ali sam imao velike snove i želju da uspem. Prošao sam kroz mnogo teških trenutaka, izdaje prijatelja, porodične probleme i periode kada nisam znao šta dalje. Ipak, svaki pad me je učinio jačim. Naučio sam da pravi ljudi ostaju uz tebe kada ti je najteže. Danas pokušavam da gradim bolju budućnost za sebe i svoju porodicu. Verujem da uspeh ne dolazi preko noći, već kroz trud, strpljenje i veru u sebe. Moj život nije savršen, ali je moja priča dokaz da čovek nikada ne sme da odustane.
Priča o karijeri: 100+ reči-
- **Moja karijera u EMS-u počela je iz želje da pomažem ljudima i budem deo tima koji spašava živote. Oduvek sam smatrao da je posao medicinara velika odgovornost, jer u teškim situacijama ljudi očekuju pomoć, smirenost i profesionalnost. Na početku sam morao mnogo da učim kako bih bio spreman za različite hitne slučajeve i stresne situacije. Svaki dan u EMS-u donosi nova iskustva i nove izazove, zbog čega je važno ostati fokusiran i disciplinovan. Kroz rad sam naučio koliko su timski rad, komunikacija i brzo donošenje odluka važni. Iako posao nekada može biti veoma težak i emotivan, osećaj da si nekome pomogao nema cenu. Moj cilj je da nastavim da napredujem, steknem još više iskustva i postanem pouzdan član EMS tima na kojeg ljudi mogu da računaju u svakom trenutku.**
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )