Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
00
Players nickname
Ashki Skandall
Suspect ID
54638
Date of violation
May 7, 2026
Time of violation
23:35
Proofs
https://imgur.com/a/MrYqfK6

Nepoznat5813

Player
Player
Dobro veče, poštovanje.
Bavio sam se pronalaženjem kupaca za prodaju CS2 itema za keš na Grandu i naišao sam na jednog mlađeg dečka koji je želeo da proda svoje CS2 skinove za novac na Grand RP-u. Koliko znam, to je zabranjeno.

On mi je poslao skinove, ali se nakon nekog vremena predomislio i rekao da ipak ne želi novac na Grandu. Međutim, pre toga je od mene hteo da kupi 60.000.000.

Ako je potrebni jos kakvi dokazi slobodno nixa neka mi se javi na discord pritom sam mu pustio isto slike ako treba i video snimak . Pozdrav

1.6 Zabranjeno je pokušaj prodaje/kupnje imovine pravi novac | Stalna Zabrana

Nepoznat5813

Player
Player
Evo slike njegovog discord profila -
Ovde kaci prijavi za assistent admin a ovamo kupuje novac na tom istom serveru 🤦‍♂️

Ashki Killa

Player
Player
Kao 1. Zelim da admin pregleda detaljno ovo zato sto mi nije dao nikakve pare 1 mi se javio u dmu i pitao da mi dam irl pare ili cs skinove a pn mene pare i ucenjivao me da mj dam sve skinove sto imam ili ce da me kaci tako da bih vas zamolio da kaznite igraca. I pise sa fake foruma inace je tk alokin koji prodaje pare i sa kojiim se nixa druzi...

Nepoznat5813

Player
Player
Thanks you , kao prvo ti si taj koj si se uzbudio pa si hteo otkupit od mene novac na grand rp 60M za 25€ pa si poslao skinove na steam al tako ako treba dokaz da ljudi vide da si se uziveo u pricu i da si hteo da kupis pare na serveru i ako sam znas da je zabranjeno kupovina

Ashki Killa

Player
Player
Hahahahah vidi bolje ja da ne kacim jer imam proof za nekog srugof i tebe....

Nepoznat5813

Player
Player
Ovde se moze videti da je troll zalba posto je forum tek napravljen. Poz
Dzabe pises druze vidi se da si njegov prijatelj i ovaj drugi isto tako da ono , stavi prst celo zasto bi ja trollao ili tako nesto sve se moze vidi na slike i na snimak da je decko hteo kupit grand novac za prave pare

Top Bottom