Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Bakir Djingoss

Player
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Bakir Djingos
Vaše godine: 21
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 4-6 sati
Vaš Discord: dr.bosanactm
Vaše ingame ime: Bakir Djingos
Vaš ID: 1552

Dodatne informacije

Lider za: Nacionalna Garda (NG)

Zašto želiš biti lider ove organizacije?

Zelim biti lider NG jer volim disciplinu i organizaciju, a to je baš ono što ova organizacija traži. Smatram da mogu biti dobar primjer ostalim članovima i održavati neki ozbiljan nivo ponašanja.

Imam iskustva u borbenom i taktickom RP-u, bio sam u dosta akcija gdje je bitan timski rad i dobra koordinacija, tako da mislim da se dobro uklapam u ovaj tip organizacije.

Cilj mi je da napravim NG koja će biti ozbiljna, aktivna i poštovana, a ne samo jos jedna frakcija koja stoji sa strane

Prijedlozi za poboljšanje RP-a u organizaciji:

Jasna hijerarhija
Mislim da NG treba imati jasno postavljene rankove i da svako zna ko mu je nadređeni i šta su mu obaveze. Tako sve funkcionise lakse i realnije.

Redovni treninzi
Uveo bih treninge 2-3 puta sedmicno (oružje, taktike, razne situacije). To bi pomoglo da se ljudi bolje uigraju i da RP bude kvalitetniji.

Više patrola i aktivnosti
NG treba biti aktivna na terenu, ne da samo stoji. Patrole i akcije bi donijele vise RP-a i interakcije sa drugim igračima.

Saradnja s drugim frakcijama
Važno je raditi zajedno sa LSPD-om, hitnom i ostalima kroz razne akcije i situacije.

Bolji sistem prijema
Ulazak preko RP intervjua i nekog testiranja, a napredovanje po aktivnosti i ponašanju. Tako se održava kvalitet.

Rankovi:

Regrut
Vojnik pripravnik
Vojnik
Vojnik I klase
Kaplar
Stariji kaplar
Vodnik
Vodnik I klase
Stariji vodnik
Zastavnik
Zastavnik I klase