Informacije
Vaše ime IRL: Bakir Djingos
Vaše godine: 21
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 4-6 sati
Vaš Discord: dr.bosanactm
Vaše ingame ime: Bakir Djingos
Vaš ID: 1552
Dodatne informacije
Lider za: Nacionalna Garda (NG)
Zašto želiš biti lider ove organizacije?
Zelim biti lider NG jer volim disciplinu i organizaciju, a to je baš ono što ova organizacija traži. Smatram da mogu biti dobar primjer ostalim članovima i održavati neki ozbiljan nivo ponašanja.
Imam iskustva u borbenom i taktickom RP-u, bio sam u dosta akcija gdje je bitan timski rad i dobra koordinacija, tako da mislim da se dobro uklapam u ovaj tip organizacije.
Cilj mi je da napravim NG koja će biti ozbiljna, aktivna i poštovana, a ne samo jos jedna frakcija koja stoji sa strane
Prijedlozi za poboljšanje RP-a u organizaciji:
Jasna hijerarhija
Mislim da NG treba imati jasno postavljene rankove i da svako zna ko mu je nadređeni i šta su mu obaveze. Tako sve funkcionise lakse i realnije.
Redovni treninzi
Uveo bih treninge 2-3 puta sedmicno (oružje, taktike, razne situacije). To bi pomoglo da se ljudi bolje uigraju i da RP bude kvalitetniji.
Više patrola i aktivnosti
NG treba biti aktivna na terenu, ne da samo stoji. Patrole i akcije bi donijele vise RP-a i interakcije sa drugim igračima.
Saradnja s drugim frakcijama
Važno je raditi zajedno sa LSPD-om, hitnom i ostalima kroz razne akcije i situacije.
Bolji sistem prijema
Ulazak preko RP intervjua i nekog testiranja, a napredovanje po aktivnosti i ponašanju. Tako se održava kvalitet.
Rankovi:
Regrut
Vojnik pripravnik
Vojnik
Vojnik I klase
Kaplar
Stariji kaplar
Vodnik
Vodnik I klase
Stariji vodnik
Zastavnik
Zastavnik I klase
Stariji zastavnik
Poručnik pripravnik
Mlađi poručnik
Poručnik
Viši poručnik
Kapetan
Kapetan I klase
Major
Potpukovnik
Pukovnik
Brigadni pukovnik
Brigadir
Komandant bataljona
Komandant brigade
Glavni instruktor
Zamjenik komandanta
Načelnik štaba
Zamjenik generala
General
Vaše ime IRL: Bakir Djingos
Vaše godine: 21
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 4-6 sati
Vaš Discord: dr.bosanactm
Vaše ingame ime: Bakir Djingos
Vaš ID: 1552
Dodatne informacije
Lider za: Nacionalna Garda (NG)
Zašto želiš biti lider ove organizacije?
Zelim biti lider NG jer volim disciplinu i organizaciju, a to je baš ono što ova organizacija traži. Smatram da mogu biti dobar primjer ostalim članovima i održavati neki ozbiljan nivo ponašanja.
Imam iskustva u borbenom i taktickom RP-u, bio sam u dosta akcija gdje je bitan timski rad i dobra koordinacija, tako da mislim da se dobro uklapam u ovaj tip organizacije.
Cilj mi je da napravim NG koja će biti ozbiljna, aktivna i poštovana, a ne samo jos jedna frakcija koja stoji sa strane
Prijedlozi za poboljšanje RP-a u organizaciji:
Jasna hijerarhija
Mislim da NG treba imati jasno postavljene rankove i da svako zna ko mu je nadređeni i šta su mu obaveze. Tako sve funkcionise lakse i realnije.
Redovni treninzi
Uveo bih treninge 2-3 puta sedmicno (oružje, taktike, razne situacije). To bi pomoglo da se ljudi bolje uigraju i da RP bude kvalitetniji.
Više patrola i aktivnosti
NG treba biti aktivna na terenu, ne da samo stoji. Patrole i akcije bi donijele vise RP-a i interakcije sa drugim igračima.
Saradnja s drugim frakcijama
Važno je raditi zajedno sa LSPD-om, hitnom i ostalima kroz razne akcije i situacije.
Bolji sistem prijema
Ulazak preko RP intervjua i nekog testiranja, a napredovanje po aktivnosti i ponašanju. Tako se održava kvalitet.
Rankovi:
Regrut
Vojnik pripravnik
Vojnik
Vojnik I klase
Kaplar
Stariji kaplar
Vodnik
Vodnik I klase
Stariji vodnik
Zastavnik
Zastavnik I klase