Informacije
1. Vaše ime IRL: Rastko
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:4h-8h
5. Vaš Discord: rastko8290
6. Vaše ingame ime:Ljuban Tarot
7. Vaš ID: 72379
Dodatne informacije
1. Lider za... Federal Investigation Bureau (FIB)
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?
2.1. Unapređenje profesionalizma i discipline
Moj primarni cilj jeste podizanje FIB-a na viši nivo kroz uvođenje jasne hijerarhije, discipline i odgovornosti. Smatram da državna organizacija ne treba biti samo grupa pojedinaca koji rade samostalno, već uigran sistem u kojem svaki član tačno zna svoje dužnosti i odgovornosti. Želim da FIB postane sinonim za profesionalizam, kvalitetan rad i odličnu internu koordinaciju.
2.2. Mentorstvo i podrška članovima
Kroz iskustvo stečeno u državnim organizacijama naučio sam da lider nije samo osoba koja izdaje naredbe, već oslonac celom timu. Moj cilj je stvaranje zdravog i stabilnog okruženja gde će High Command aktivno pomagati članovima kroz obuke, treninge i svakodnevnu podršku. Želim da svaki član ima priliku za napredak zasnovan isključivo na radu, aktivnosti i zalaganju.
2.3. Unapređenje RolePlay standarda
FIB vidim kao ključnu organizaciju za održavanje ozbiljnog i kvalitetnog RolePlay-a na serveru. Planiram da uklonim svaki oblik toksicnosti i neprofesionalnog ponašanja prema građanima, kolegama i drugim državnim službama. Moj cilj je stvaranje ozbiljnog, organizovanog i poštovanog tima koji će svojim ponašanjem predstavljati primer celoj RP zajednici.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1. Operativne simulacije
Uvešću redovne treninge i simulacije realnih situacija — od tajnih operacija i praćenja osumnjičenih do koordinisanih akcija sa drugim državnim službama. Nakon svake akcije radiće se detaljan “debrief” kako bi se analizirale greške i unapredio timski rad.
3.2. Podsticanje inicijative
Članovi će biti ohrabreni da predlažu sopstvene RP scenarije i istrage, kao i saradnju sa drugim organizacijama. Time povećavamo kreativnost, motivaciju i aktivnost unutar organizacije.
3.3. Transparentan sistem napredovanja
Činovi se neće dobijati na osnovu poznanstava ili favorizovanja. Svaki napredak mora biti zaslužen aktivnošću, zalaganjem i poznavanjem procedura organizacije. Manji prekršaji rešavaće se razgovorom i savetovanjem pre ozbiljnijih sankcija.
3.4. Komunikacija i sastanci
Minimum dva puta nedeljno organizovaćemo sastanke radi rešavanja internih problema, planiranja akcija i poboljšanja rada organizacije. Smatram da je dobra komunikacija između lidera i članova ključ uspešne organizacije.
3.5. Program obuke (Field Training)
Iskusniji agenti biće zaduženi za obuku novih članova kako bi se znanje pravilno prenosilo i kako nijedan član ne bi bio prepušten sam sebi tokom prilagođavanja organizaciji.
3.6. Borba protiv korupcije
FIB mora predstavljati primer poštenja i profesionalizma. Svaki vid korupcije, zloupotrebe ovlašćenja ili neprofesionalnog ponašanja biće strogo sankcionisan. Aktivni i uzorni članovi biće redovno nagrađivani zbog svog doprinosa organizaciji.