Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

FrancisDeLaSanta

Player
Player
  1. Vaše ime IRL: Frane
  2. Vaše godine: 16
  3. Vremenska zona: GMT+1
  4. Prosjek online po danu: 3-5h
  5. Vaš Discord: itsfrane
  6. Vaše ingame ime: Frane Shayk
  7. Vaš ID: 26455
Dodatne informacije

1. Vođa Federalnog Istražnog Biroa (FIB)
  2. Zašto želite biti voditelj ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Za sve vrijeme koje sam proveo u gradu, stalno sam bio zaposlen od strane države da služim jednoj svrsi, da istražujem i suzbijam najteže oblike kriminala. Bio sam u različitim organizacijama tijekom svog putovanja, od San Andreas Highway Patrola do LSPD-a, ali moje najznačajnije iskustvo dolazi upravo iz FIB-a. Unutar FIB-a sam prošao put od Delta Force-a pa sve do pozicije asistenta direktora , gdje sam iz prve ruke naučio kako funkcionira prikupljanje dokaza i borba protiv organiziranog kriminala. Moja strast leži u rješavanju kompleksnih slučajeva koji zahtijevaju strpljenje, inteligenciju i vrhunsku koordinaciju. Bez rada u FIB-u ne bih razumio važnost detaljne istrage i diskrecije. Danas osjećam da sam spreman preuzeti vodstvo jer posjedujem vještine potrebne da FIB postane nepremostiva prepreka za sve kriminalne organizacije u državi. Moj cilj je stvoriti elitnu agenciju koja se temelji na dokazima, a ne samo na sili, te osigurati da svaki agent razumije težinu značke koju nosi. Vjerujem da mogu donijeti novu razinu profesionalizma i strukturiranosti koja je ključna za uspješno vođenje istraga visokog rizika.

1. Prvi razlog zbog kojeg želim postati lider FIB-a je fokus na istraživanje organiziranog kriminala i prikupljanje dokaza. Želim implementirati sustave koje sam naučio kroz prethodne mandate, ali ih podići na federalnu razinu. Cilj mi je da FIB ne bude samo "brza policija", već agencija koja koristi Undercover operacije i detaljne dosjee kako bi sustavno rušila kriminalne obitelji i bande iznutra.
  2. Drugi razlog je moja stručnost u organizaciji specijaliziranih odjela. U FIB-u sam već dokazao da mogu voditi Delta Force i učiniti ga prestižnim. Kao lider, želim osigurati da svaki odjel unutar FIB-a, od forenzike do tajnih agenata, ima jasne protokole i vrhunsku opremu. Želim postaviti High Command tim koji neće biti tu samo zbog ranka, već zbog sposobnosti da vodi najteže istrage i postavlja primjer mladim agentima.

3. Treći razlog je jačanje suradnje s drugim državnim organizacijama. FIB mora biti centralna točka informacija. Želim da LSPD i SAHP vide FIB kao partnera koji im pruža ključne obavještajne podatke i podršku u rješavanju ubojstava, pljački banaka i trgovine drogom. Moje iskustvo u svim državnim strukturama omogućuje mi da premostim jaz između agencija i stvorim ujedinjen front protiv kriminala.

3. Vaš savjet za poboljšanje razine RolePlay-a u organizaciji.
Kako bi se poboljšala razina RolePlay-a u FIB-u, fokus mora biti na realizmu istražnog postupka i ozbiljnosti federalnog agenta.

1. Kvalitetan Investigative RolePlay: Poticao bih agente da ne vrše uhićenja odmah, već da prate osumnjičene, fotografiraju primopredaje i koriste prisluškivanje. Umjesto brzog pucanja, fokus bi bio na "Case Files" (dosjeima). Svaki veći kriminalac mora imati otvoren dosje s dokazima prije nego što krenemo u finalnu operaciju uhićenja. To podiže RP na višu razinu jer uključuje planiranje i strategiju.
  2. Specijalizirani odjeli za dokaze: FIB često zaboravlja svoju primarnu svrhu zbog "farmiranja" bonusa. Ja bih uveo obavezne kvote za prikupljanje dokaza i obavještajni rad. Odjeli poput "Narcotics" ili "Anti-Terrorism" imali bi tjedne brifinge gdje bi izlagali svoje napretke u istragama. Svaki agent bi morao proći obuku o pravilnom ispitivanju osumnjičenika i korištenju forenzičkih alata, čime se izbjegava nerealno ponašanje.
  3. Suradnja i taktičke vježbe: Uveo bih simulacije talačkih situacija i racija koje se temelje na prethodno prikupljenim dokazima. Kroz suradnju s Nacionalnom gardom koristili bismo njihove poligone za uvježbavanje H.R.T. (Hostage Rescue Team) jedinica. Također, inzistirao bih na striktnom korištenju radio kodova i profesionalne terminologije, jer komunikacija Federalnog biroa mora biti jasna, kratka i profesionalna, bez nepotrebnog ometanja na radiju.
Osnovni rankovi

1. Regrut
  2. Suspend
  3. Cistacica
  4. Agent na obuci
  5. Agent I
  6. Agent II
  7. Agent III
  8. Specijalni Agent
  9. Stariji Agent
  10. Terenski Agent
  11. Vodja Terenske jedinice
  12. Forenzicar
  13. Tajni Agent (Undercover)
  14. Sekretarica
  15. Sekretar
SPECIJALNE JEDINICE

1. Mladji Inspektor
  2. Inspektor
  3. H.R.T. na Obuci
  4. H.R.T. Takticka jedinica
  5. H.R.T. Kapetan akcija
  6. H.R.T. Vodja jedinice
HIGH STAFF

1. Supervizor
  2. Glavni Inspektor
  3. Komandant H.R.T.
  4. Zamenik Sefa Odjela
  5. Sef Odjela
HIGH COMMAND

1. Direkcija
  2. Asistent Direktora
  3. Zamenik Direktora
  4. Direktor

Zahvaljujem administraciji na pregledu ove prijave i sretno svim drugim kandidatima.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom