Informacije
1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7h
5. Vaš Diskord: kaparaaz
6. Vaše Ingame ime: Benjamin Darkin
7. Vaš ID: 12165
Dodatne Informacije
1. Lider za...
NG ( National Guard )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Zeleo bih biti lider ove organizacije iz razloga sto zelim promeniti RP nivo u organizaciji.
2.2 Bio sam u NG kao HighCommand ( 27. Major ) i mislim da imam iskustva u vodjenju organizacije i ljudstva
2.3 Takodje sam bio i u ostalim organizacijama kao sto su LSPD, SAHP, GOV, EMS, FIB. u njima sam takodje bio HighRank.
3. Vasi savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
2.4 Odnos sa ostalim državnim organizacjiama nije bio najbolji u proslim NG mandatima. Potrudio bih se da svaki kolega ima postovanje za svaki drzavni organ sa kojim komuniciramo, bez svadje i bez vredjanja kako nebi dosto izmedju svadja organizacija i namestanja warn-a !
Za razliku od ostalih NG lidera, uveo bih vozila koja imaju veze sa vojskom i time bih poboljsao RP. Pre su bili Bugatti Veyron i Bugatti Bolide koji nemaju veze sa vojskom...
Pravila bi bila sto strozija i da ne bi pravili istu gresku kao prosli lideri koji su dobili disband zbog warnova, ili nisu mogli izdrzati organizaciju na nogama zbog korupcije clanova organizacije.
Svako ko bude radio preko vremena dobice bonus od 5k.
Svako ko ode sa kapije bez da dodje zamena, instant kick, znam iz iskustva se desavalo da neki ljudi samo tako odu. Na taj nacin curatori ne moraju da se mesaju u nasu neaktivnost nego cemo to IC resavati.
Izmenio bih rankove i radicemo treninge i testirali nova vozila kako bi se RP u NG-u mogao podici na novi nivo, koliko god da je to "nemoguce"
Novi rankovi:
HC | 30. General
HC | 29. Zamenik Generala
HC | 28. Pukovnik
HC | 27. Major
HC | 26. Vodja Kobri
HC | 25. Nacelnik VP
24. Porucnik
23. Potporucnik
22. Supervizor Kobri
21. Supervizor VP
20. Vodja Air Support
19. Admiral
18. Kobra III
17. Kobra II
16. Kobra I
15. Regrut kobre
14. VP III
13. VP II
12. VP I
11. Regrut VP
10. Air-Support II
9. Air-Support I
8. Stariji Vojnik
7. Vojnik
6. Mladji Vojnik
5. Vojnik-Regrut
4. Vojnik-Obuka
3. Suspend ( 1 dan )
2. Suspend ( 3 dana )
1. Suspend ( 5 dana )
Svaki vodja jedinice ce pratiti samo tu jedinicu koju vode, ukoliko se neko bude mesao u posao drugog dobija suspend, dani zavise od situacije.
Kodovi ostaju isti kao za sve drzavne organizacije da bi se svi sporazumeli
Radio kodovi:
10-1: Svi Linija ispred baraka
10-2: Negativno
10-3: Tišina na radio
10-4: Primljeno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: odjava sa dužnosti
10-8: prijava na dužnost
10-9: Povređen civil
10-10: Pucnjava
10-20: Vaša lokacija
10-99: Situacija završena !
Hvala na čitanju prijave !
1. Vaše ime u RL: Luka
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7h
5. Vaš Diskord: kaparaaz
6. Vaše Ingame ime: Benjamin Darkin
7. Vaš ID: 12165
Dodatne Informacije
1. Lider za...
NG ( National Guard )
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
2.1 Zeleo bih biti lider ove organizacije iz razloga sto zelim promeniti RP nivo u organizaciji.
2.2 Bio sam u NG kao HighCommand ( 27. Major ) i mislim da imam iskustva u vodjenju organizacije i ljudstva
2.3 Takodje sam bio i u ostalim organizacijama kao sto su LSPD, SAHP, GOV, EMS, FIB. u njima sam takodje bio HighRank.
3. Vasi savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
2.4 Odnos sa ostalim državnim organizacjiama nije bio najbolji u proslim NG mandatima. Potrudio bih se da svaki kolega ima postovanje za svaki drzavni organ sa kojim komuniciramo, bez svadje i bez vredjanja kako nebi dosto izmedju svadja organizacija i namestanja warn-a !
Za razliku od ostalih NG lidera, uveo bih vozila koja imaju veze sa vojskom i time bih poboljsao RP. Pre su bili Bugatti Veyron i Bugatti Bolide koji nemaju veze sa vojskom...
Pravila bi bila sto strozija i da ne bi pravili istu gresku kao prosli lideri koji su dobili disband zbog warnova, ili nisu mogli izdrzati organizaciju na nogama zbog korupcije clanova organizacije.
Svako ko bude radio preko vremena dobice bonus od 5k.
Svako ko ode sa kapije bez da dodje zamena, instant kick, znam iz iskustva se desavalo da neki ljudi samo tako odu. Na taj nacin curatori ne moraju da se mesaju u nasu neaktivnost nego cemo to IC resavati.
Izmenio bih rankove i radicemo treninge i testirali nova vozila kako bi se RP u NG-u mogao podici na novi nivo, koliko god da je to "nemoguce"
Novi rankovi:
HC | 30. General
HC | 29. Zamenik Generala
HC | 28. Pukovnik
HC | 27. Major
HC | 26. Vodja Kobri
HC | 25. Nacelnik VP
24. Porucnik
23. Potporucnik
22. Supervizor Kobri
21. Supervizor VP
20. Vodja Air Support
19. Admiral
18. Kobra III
17. Kobra II
16. Kobra I
15. Regrut kobre
14. VP III
13. VP II
12. VP I
11. Regrut VP
10. Air-Support II
9. Air-Support I
8. Stariji Vojnik
7. Vojnik
6. Mladji Vojnik
5. Vojnik-Regrut
4. Vojnik-Obuka
3. Suspend ( 1 dan )
2. Suspend ( 3 dana )
1. Suspend ( 5 dana )
Svaki vodja jedinice ce pratiti samo tu jedinicu koju vode, ukoliko se neko bude mesao u posao drugog dobija suspend, dani zavise od situacije.
Kodovi ostaju isti kao za sve drzavne organizacije da bi se svi sporazumeli
Radio kodovi:
10-1: Svi Linija ispred baraka
10-2: Negativno
10-3: Tišina na radio
10-4: Primljeno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: odjava sa dužnosti
10-8: prijava na dužnost
10-9: Povređen civil
10-10: Pucnjava