Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za National Guard I Leluci Pinq

Hermano Pinq

Player
Player
1. Vaše ime: IRL Andrija
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5H
5. Vaš Discord: hermano_pinq
6. Vaše ingame ime: Leluci Pinq
7. Vaš ID: 80306

1. National Guard (NG)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Značaj same organizacije

Iskreno, NG mi je oduvek bio jedna od najozbiljnijih i najzanimljivijih državnih organizacija na serveru zbog same odgovornosti koju nosi. National Guard nije organizacija koja služi samo za prisustvo na serveru, već ima veliki značaj u održavanju reda, sigurnosti i ozbiljnog državnog RP-a. Smatram da jedna ovakva organizacija treba da bude disciplinovana, aktivna i dobro organizovana, jer dosta utiče na celokupan kvalitet igre na serveru.

2.2 Želja da unapredim aktivnost

Jedan od glavnih razloga zbog kojih želim ovu poziciju jeste to što verujem da organizacija može biti dosta aktivnija. Trudio bih se da NG bude svakodnevno prisutan kroz razne akcije, obezbeđenja, vojne patrole, treninge i saradnju sa drugim državnim organizacijama. Ne volim kada organizacija stoji u mestu i smatram da lider treba stalno da održava aktivnost i motivaciju članova.

2.3 Kvalitet RP-a

Takođe, veoma mi je važan kvalitet RolePlay-a unutar organizacije. National Guard može pružiti veoma ozbiljan i realističan vojni RP ukoliko se organizacija vodi kako treba. Moj cilj bi bio da članovi rade profesionalan RP, da poštuju hijerarhiju, komande i pravila organizacije, kako bi cela frakcija ostavljala ozbiljan i kvalitetan utisak na serveru.

2.4 Rad sa ljudima i organizacija tima

Još jedan razlog jeste to što volim rad sa ljudima i organizovanje tima. Smatram da mogu održavati disciplinu, ali istovremeno biti korektan prema članovima organizacije. Bitno mi je da u NG postoji dobra komunikacija, poštovanje između članova i ozbiljan pristup obavezama. Trudio bih se da svaki član zna svoje dužnosti i da organizacija funkcioniše kao pravi tim.

2.5 Lični motiv i dokazivanje

Na kraju, ovu priliku vidim kao veliki izazov i šansu da pokažem da mogu uspešno voditi jednu ozbiljnu državnu organizaciju. Ne gledam na lidera samo kao na poziciju ili privilegiju, već kao na veliku odgovornost. Spreman sam da uložim vreme, trud i disciplinu kako bi NG bio poštovan, organizovan i aktivan na serveru.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 Ozbiljniji vojni RP

Po mom mišljenju, NG treba više da se fokusira na ozbiljan i realističan vojni RP. Često se situacije odrade prebrzo ili bez dovoljno detalja, čime se gubi kvalitet same organizacije. Moj savet je da se više pažnje posveti komandama, procedurama i načinu ponašanja tokom RP situacija kako bi sve izgledalo realnije i ozbiljnije.

3.2 Više treninga i rada sa novim članovima

Smatram da bi organizacija bila mnogo kvalitetnija kada bi se više radilo sa novim članovima. Potrebno je organizovati treninge, obuke i pokazati novim igračima kako funkcioniše vojni RP. Kada novi članovi imaju dobar primer od starijih i iskusnijih igrača, mnogo brže napreduju i bolje predstavljaju organizaciju.

3.3 Realna i profesionalna komunikacija

Veoma je bitno da komunikacija unutar organizacije bude ozbiljna i profesionalna. National Guard predstavlja državnu vojnu organizaciju i zbog toga članovi treba da komuniciraju kulturno, smireno i sa poštovanjem. Bez nepotrebnog provociranja, preterivanja ili neozbiljnog ponašanja, jer upravo komunikacija ostavlja prvi utisak na druge igrače.

3.4 Više aktivnosti i zajedničkih akcija

RP je mnogo zanimljiviji kada organizacija ima više aktivnosti. Moj savet je da se organizuju češće vojne patrole, obezbeđenja važnih lokacija, transporti, vojne vežbe i zajedničke akcije sa drugim državnim organizacijama. Tako organizacija deluje aktivnije, a članovi imaju više zanimljivog RP sadržaja.

3.5 Doslednost, disciplina i poštovanje hijerarhije

Na kraju, smatram da je najvažnije održavati disciplinu i poštovanje hijerarhije unutar organizacije. NG treba da bude primer ozbiljne državne organizacije, gde svaki član zna svoje obaveze i poštuje pravila. Kada cela organizacija funkcioniše složno i disciplinovano, kvalitet RP-a automatski bude mnogo bolji i ozbiljniji.

4.Kriterijumi organizacije:

13 godina OOC
7 godina IC
Poštovanje svih clanova
Postovanje svakog cina iznad sebe
Postovanje HC i Lidera
Poznavanje svih pravila servera!
Znanje za korišćenje kamerice i snimanje dokaza, me do try komandi.
Toksičnost je strogo zabranjena te će članovi biti izbacivani zbog toga(neprikladno ponasanje)

5. Kodovi:

10-1 - Sve jedinice se vracaju u bazu po naredjenju komandnog osoblja.
10-2 - Negativno.
10-3 - Prekid razgovora na centrali.
10-4 - Potvrda / Primljeno.
10-5 - Ponovite poslednji prenos.
10-6 - Zanemarite poslednji prenos.
10-7 - Pauza.
10-8 - Povratak sa pauze.
10-9 - Ranjen drzavni sluzbenik!
10-10 - Pucnjava u toku.
10-11 - Pljačka u toku.
10-14 - Oblacenje specijalne uniforme!
10-20 - Trenutna lokacija?
10-22 - Trenutna lokacija svih aktivnih patrola?
10-33 - Hitno potrebna podrska!
10-35 - Ranjen gradjanin
10-99 - Situacija je završena!
10-95 - Prevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57 - VIKTOR - Potera za vozilom
10-57 - FOKSTROT -Potera za pesakom
Kod A - Pad igre
Kod B - F8 i U
Status 1 - Prijava na duznost
Status 2 - Odjava sa duznosti

6. Rankovi: