Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75239
Players nickname
Marko Raiikonen
Administrators nickname
Milos Borge
Date
Dec 6, 2025
Time
00:00
Proofs
XXX

Marko412

Player
Player
Poštovana administracijo,
Pišem vam ovu žalbu jer sam dobio ban za kršenje pravila G.P. 1.1 (deljenje naloga) i G.P. 1.4 (posedovanje više od jednog dodatnog naloga).
Želim da pojasnim situaciju i uložim žalbu na ovu odluku. Na moje ime i pod mojim ličnim korišćenjem je isključivo jedan nalog, koji smatram svojim main nalogom, a to je ID: 75239.
Što se tiče ostalih naloga koji se povezuju sa mojom IP adresom ili Social Club-om, a to su ID: 61781, 69012 i 18415, tvrdim da ja nisam njihov vlasnik niti sam ih koristio u svrhe kršenja pravila. Moguće je da je došlo do greške u sistemu detekcije ili preklapanja podataka, ali moj jedini nalog na kojem aktivno igram i za koji sam vezan je moj glavni nalog.

Nalog 18415: Napravljen je od strane mog starijeg brata, Koji nije napravljen za mene. Nije napravljen na istom racunaru.
Nalog 61781: Napravljen je kao Twink od strane mog starijeg Brata. Koji nije napravljen na istom racunaru.
Nalog 69012: Napravljen je od strane mog prijatelja koji je bio kod mene na racunaru, ima povezanu IP adresu. Ali ja nisam igrao na tom nalogu.

Nikada mi nije bila namera da kršim pravila projekta, pogotovo ne pravila o multi-accountingu, jer veoma cenim vreme i trud koji sam uložio u ovaj projekat.
Ukoliko dobijem Unban, pridrzavam se pravila i igram samo na 75239. Nema pravljenja dodatnih, trazim Unban samo na nalogu 75239. I Prihvatam Money Wipe ako je neophodan. Ali zbog nekih Problema Sa Rockstar-om ne nastavljam da igram na predhodnom Nalogu. vec sa novog: Wicklbound_342.
Hvala na izdvojenom vremenu.

Marko412

Player
Player
Zaboravio sam, Razlozi koristenja istog Forum Accounta su ti da smo delili racunar, pa nismo bezveze pravili 2 naloga.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom