Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal G.P 1.3 I Aldin Verstapen ( Za Abrahama )

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38619
Players nickname
Don Nikolaa
Administrators nickname
Aldin Verstapen
Date
May 9, 2026
Time
00:00
Proofs
/

Don Nikolaa

Player
Player
Postovanja administracijo!
Pre godinu dana sam dobio perma ban za G.P 1.3 u tom trenutku sam bio nov igrac server sam video preko Mudje i usao sam da se zezam sa drugarima nisam znao nijedno RP pravilo a kamoli Server pravila pisem vam najiskrenije i zelim da vam objasnim celu situaciju. Tad je bio event prosle godine za figurice gde sam ja trebao da kupim neke figurice 15 komada on mi je prebacio u ranac i ja sam pobegao ukupna vrednost tih figurica je bila 300K. Svestan sam da sam pogresio i prekrsio pravilo servera ali ja vam se kunem zivotom da nisam znao nijedno jedino pravilo ni RP-a niti servera i da se to desilo samo zbog mog neznanja. Ovaj server mi najiskrenije puno znaci jer imam dosta prijatelja sa kojima sam igrao ovaj server i nedostaje mi da se ponovo druzimo i zezamo. Da sam znao da se za ovo dobija kazna i da krsim server pravilo nikad u zivotu ovo ne bi uradio ne zelim da igram druge servere jer je ovaj jednostavno poseban i najzanimljivi od svih i stvarno se ne bi trudio da pisem ovo da me ne interesuje. Prihvatam brisanje svega sa mog akaunta ali svega bukvalno da budem kao nov igrac samo da bi dobio priliku da ponovo zaigram na mom akauntu!!!
Social Club: nikolasimic7
Prihvatam brisanje svega sa Accaunta

NADAM SE POZITIVNOM ODGOVORU MOLIM VAS!!!!! ❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom