Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24234
Players nickname
Wayne Hunter
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 9, 2026
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=kBxkRnOekEw&list=RDkBxkRnOekEw&start_radio=1

Wayne Hunter

Player
Player
Postovani administratori Grand RP,

obracam vam se ponovo nakon dosta vremena sa molbom da jos jednom razmotrite moj blacklist ban. Proslo je vec 9 meseci otkako sam blacklistan i za to vreme sam stvarno razmislio o svojim greskama i ponasanju.

Znam da sam ranije napravio probleme zbog kojih sam i dobio blacklist i ne pokusavam da bezim od odgovornosti. Samo bih voleo da dobijem jos jednu sansu da pokazem da mogu da igram normalno, bez pravljenja problema i sa vise postovanja prema pravilima servera i zajednici.

Evo, posle dugo vremena opet pokusavam jer uskoro dolazi leto i iskreno bih voleo ponovo da igram na vasem serveru sa drustvom. Grand RP mi je ostao jedan od omiljenih servera i zao mi je sto sam ranije upropastio sebi priliku da budem deo zajednice.

Ne trazim da se moja greska zaboravi, samo se nadam da postoji makar jedna poslednja sansa da se vratim i dokazem da mogu biti korektan igrac.

Hvala vam sto ste odvojili vreme da procitate appeal i nadam se pozitivnom odgovoru.

Srdacan pozdrav,

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom