Informacije
1. Vaše ime IRL: Bakir
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Prosjek online po danu:4-7H
5. Vaš Discord: bakefresh
6. Vaše ingame ime: Bake Freshh
7. Vaš ID: 66079
1. Lider za NG (National Guard)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem).
2.1 Stategija
-NG organizacija traži nekoga ko zna da planira dugoročno. Ja imam smisao za detalje i znam kako da povežem ljude oko zajedničkog cilja, što je savršeno za vođenje ozbiljne organizacije.
2.2 Nivo
-Kao lider NG-a doveo bi organizaciju na visok nivo, bila bi organizacija bez koje nebi ostale organizacije mogle. Vratio bi NG kao sto je bio nekada.
2.3 Ozbiljnost
-Ja želim da budem lider NG-a jer znam da mogu da unesem red i disciplinu tamo gdje vlada haos. Ljudi trebaju nekoga ko će ih voditi, a ja sam spreman da preuzmem tu odgovornost.Želim da budem lider jer volim da gradim nešto što traje. NG pod mojim vođstvom neće biti samo organizacija, biće zajednica u kojoj se svaki član osjeća važnim i zna da ima svoju ulogu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Sprema
-Svi clanovi koji zele da se pridruze NG-u morao bi da prodje test spreme. Kako fizicke, tako i psihicke.
3.2 Jedinice
-Uveo bih jedinice kao sto su Kobre i VP (Vojna policija) koji bi imali svoje sektore za koje bi bili zaduzeni. Kobre bi bile zaduzene za brze intervencije, VP bi bila zaduzena za obezbedjenja ciscenje puta privodjenja...
3.3 Kriterijum
-Kriterijumi za ulazak u NG bi bili visoki. Samo osobe sa 2-3 greske bi mogli da udju u organizaciju. Sa tim bi smanjili stopu ne znanja medju clanovima NG-a na apsolitni minimum.
3.4 Odnosi sa drugim organizacijama.
-Kao lider trudio bi se da imam dobre odnose sa svim organizacijama state. Imali bi zajednice akcija, ljubaznost putem departmenta ITD... su samo neke od cinjenica kako bih odrzavao odnose sa drugim organizacijama.
4. Rankovi
HIGH COMAND
30-General
29-Zamjenik Generala
28-Asistent Generala
27-General Major
26- General Brigade
25-Komandant Kobri
24- Komandant VP
-----------------------------------------------
HIGH STAFF
23-Zamjenik Komandata Kobri
22- Zamjenik Komandanta VP
21-Kapetan
20-Pukovnik
19-Potpukovnik
18-Porucnik
--------------------------------------------
STRUKTURA
17-VP Pripravnik
16-Kobra Pripraavnik
15-VP Operativac
14-Kobra Operativac
13-Pilot
12-Zastavnik
11-Razvodnik
10-Desetar
9-Stariji Vojnik
8-Vojnik
7-Mladji Vojnik
6-Vojnik na obuci
5-Suspend 12h
4-Suspend 24h
3-Vojni Rok
2-Odsustvo
1-Tek ubacen
-----------------------------------------
5 Kodovi
10-1- Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu u dvorištu stanice.
10-2- Negativno.
10-3- Prekid komunikacije/Tišina na Radiu.
10-4- Potvrđeno/Primljeno/Potvrdno
10-5- Ponovite poslednji prenos.
10-6- Zanemarite poslednji prenos.
10-7- Odlazak na pauzu.
10-8-Povratak sa pauze.
10-10- Pucnjava u toku.
10-14-Specijalna uniforma.
10-20- Lokacija.
10-21- Stanje na kapijama.
10-33-Potrebna podrska na lokaciji.
10-99- Situacija gotova/završena.
Kod A- Pad igre.
Kod B- F8+U.
1. Vaše ime IRL: Bakir
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: UTC+2
4. Prosjek online po danu:4-7H
5. Vaš Discord: bakefresh
6. Vaše ingame ime: Bake Freshh
7. Vaš ID: 66079
1. Lider za NG (National Guard)
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem).
2.1 Stategija
-NG organizacija traži nekoga ko zna da planira dugoročno. Ja imam smisao za detalje i znam kako da povežem ljude oko zajedničkog cilja, što je savršeno za vođenje ozbiljne organizacije.
2.2 Nivo
-Kao lider NG-a doveo bi organizaciju na visok nivo, bila bi organizacija bez koje nebi ostale organizacije mogle. Vratio bi NG kao sto je bio nekada.
2.3 Ozbiljnost
-Ja želim da budem lider NG-a jer znam da mogu da unesem red i disciplinu tamo gdje vlada haos. Ljudi trebaju nekoga ko će ih voditi, a ja sam spreman da preuzmem tu odgovornost.Želim da budem lider jer volim da gradim nešto što traje. NG pod mojim vođstvom neće biti samo organizacija, biće zajednica u kojoj se svaki član osjeća važnim i zna da ima svoju ulogu.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Sprema
-Svi clanovi koji zele da se pridruze NG-u morao bi da prodje test spreme. Kako fizicke, tako i psihicke.
3.2 Jedinice
-Uveo bih jedinice kao sto su Kobre i VP (Vojna policija) koji bi imali svoje sektore za koje bi bili zaduzeni. Kobre bi bile zaduzene za brze intervencije, VP bi bila zaduzena za obezbedjenja ciscenje puta privodjenja...
3.3 Kriterijum
-Kriterijumi za ulazak u NG bi bili visoki. Samo osobe sa 2-3 greske bi mogli da udju u organizaciju. Sa tim bi smanjili stopu ne znanja medju clanovima NG-a na apsolitni minimum.
3.4 Odnosi sa drugim organizacijama.
-Kao lider trudio bi se da imam dobre odnose sa svim organizacijama state. Imali bi zajednice akcija, ljubaznost putem departmenta ITD... su samo neke od cinjenica kako bih odrzavao odnose sa drugim organizacijama.
4. Rankovi
HIGH COMAND
30-General
29-Zamjenik Generala
28-Asistent Generala
27-General Major
26- General Brigade
25-Komandant Kobri
24- Komandant VP
-----------------------------------------------
HIGH STAFF
23-Zamjenik Komandata Kobri
22- Zamjenik Komandanta VP
21-Kapetan
20-Pukovnik
19-Potpukovnik
18-Porucnik
--------------------------------------------
STRUKTURA
17-VP Pripravnik
16-Kobra Pripraavnik
15-VP Operativac
14-Kobra Operativac
13-Pilot
12-Zastavnik
11-Razvodnik
10-Desetar
9-Stariji Vojnik
8-Vojnik
7-Mladji Vojnik
6-Vojnik na obuci
5-Suspend 12h
4-Suspend 24h
3-Vojni Rok
2-Odsustvo
1-Tek ubacen
-----------------------------------------
5 Kodovi
10-1- Poziv nazad u bazu, sve jedinice se vraćaju te formiraju vrstu na odredjenom mestu u dvorištu stanice.
10-2- Negativno.
10-3- Prekid komunikacije/Tišina na Radiu.
10-4- Potvrđeno/Primljeno/Potvrdno
10-5- Ponovite poslednji prenos.
10-6- Zanemarite poslednji prenos.
10-7- Odlazak na pauzu.
10-8-Povratak sa pauze.
10-10- Pucnjava u toku.
10-14-Specijalna uniforma.
10-20- Lokacija.
10-21- Stanje na kapijama.
10-33-Potrebna podrska na lokaciji.
10-99- Situacija gotova/završena.
Kod A- Pad igre.