Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88823
Players nickname
Medsa Black
Suspect ID
73362
Date of violation
May 10, 2026
Time of violation
11 40
Proofs
https://streamable.com/ii0azm

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Molim vas da kaznite djecu mladju od 15 godina sa vise strozijim kaznama jer vam kvare grad TOXIC su i plus te psuju kad te ubiju sto mi stariji rijetko kad da sam koga vidio da to radi........

Digli smo 4 puta obojicu nijedan od njih 3ice nije ispunio uslove ja se nadam da jedan admin razumni ce doci i banovati djecu sa ovog servera zbog njihove zivotne dosade da dodju unistavaju ovako divan projekat
npr RS server pijaca dodje dijete od 13 godina i stoji ispred pijace i puca VASE STARIJE IGRACE KOJI VAM DRZE OVAJ SERVER SA EKONOMIJOM probavaju nesto da grajndaju da prodaju nesto i dodje dijete iz skole uzme pusku i maltretira ljude po pijaci koji vam vode ovaj grad sto se tice igranja grajndanja i ne znam ja sta vec

druga stvar STO MI STARIJI NIKAD NE BI KRSILI TA PRAVILA DA DJECE NEMA jer mene je jucer momak od 15 godina gazio autom jer sam sposobniji od njega u video igrici
Ajde molim vas poduzmite nesto zovi te mi admina da ja popricam sa vama jel ima neko kontrolu ovdjer icega lijepo pitam bez arogantnosti samo zelim da ovaj projekat bude mjesto za zabavu a ne toxic

Volio bi popricati sa Mujom ili Abrahamom

POD HITNO PODUZMITE NESTO STO SE TICE TOKSICNE DJECE

10 med kitova smo potrosili na njih dvojicu ovom 2 je odbrojano vec 2 puta NEMA SE ZIVAACA VISE IGRATI SA DJECOM

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
ne lazi sine posalji nemoj pitati jel hoces da posaljem nego posalji unistavate server sa svojim dosadnim irl zivotima i onda dodjete smarati ljudee

milos_rudnicki

Player
Player
Molim vas da kaznite djecu mladju od 15 godina sa vise strozijim kaznama jer vam kvare grad TOXIC su i plus te psuju kad te ubiju sto mi stariji rijetko kad da sam koga vidio da to radi........

Digli smo 4 puta obojicu nijedan od njih 3ice nije ispunio uslove ja se nadam da jedan admin razumni ce doci i banovati djecu sa ovog servera zbog njihove zivotne dosade da dodju unistavaju ovako divan projekat
npr RS server pijaca dodje dijete od 13 godina i stoji ispred pijace i puca VASE STARIJE IGRACE KOJI VAM DRZE OVAJ SERVER SA EKONOMIJOM probavaju nesto da grajndaju da prodaju nesto i dodje dijete iz skole uzme pusku i maltretira ljude po pijaci koji vam vode ovaj grad sto se tice igranja grajndanja i ne znam ja sta vec

druga stvar STO MI STARIJI NIKAD NE BI KRSILI TA PRAVILA DA DJECE NEMA jer mene je jucer momak od 15 godina gazio autom jer sam sposobniji od njega u video igrici
Ajde molim vas poduzmite nesto zovi te mi admina da ja popricam sa vama jel ima neko kontrolu ovdjer icega lijepo pitam bez arogantnosti samo zelim da ovaj projekat bude mjesto za zabavu a ne toxic

10 med kitova smo potrosili na njih dvojicu ovom 2 je odbrojano vec 2 puta NEMA SE ZIVAACA VISE IGRATI SA DJECOM
tako je

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
HVALA MILOSE <333 ajde da nesto pokrenemo da se to rijesi jer ovaj projekat steta da propada zbog ove djece sto nemaju sta da rade u skoli ni kod kuce ni oko kuce nit znaju sta uraditi nit mis znaju drzati svaki kid kojeg sam sreo ovdje ima cit ili hoce da skida ili je vec imao cak i ova moja famska djeca koje iznapuisavam i kickam

conekys

Player
Player
Haha, zivo me zanima sta ce da bude ovde momci robaju bez auta i preko org bez neformalne kazna ?:coffee:

Nick Dark

Player
Player
mene zivo zanima kako gospodin koji je 88k id ima toliko para i takvo odelo i skarf a juce je usao u grad jos robaju preko org a nemaju neformalnu teske neke price keve mi :

ugljesa722

Player
Player

tako je, to je postao veliki problem

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
mi smo u ljubicistima i u zelenim JER SU NAS ISTI TI KIDOVI KICKOVALI IZ ORG JER IMAJU 12 13 14 rank ubijaju u hq i onda te kicka kad hoces da muj kazes sta je normalno i sta ne treba raditi

U zeleni smo i u ljubicastim nismo ga robali samo pretrazivali

TO KAKO JA IMAM SKARFOVE OD 2 pisljiva miliona mene bi bilo sramota tebe to pisati i nemam jedan immam 3 i 12 m i na pijaci imam 15 samo sto igram i pametan sam za razliku od tebe prijateljui sto ti je najveca aktivnost na serveru ici napusavati ljude i krsiti pravila I SNIMATI LJUDE KOJI KRSE PRAVILA A ISTI TI LJUDI KRSE PRAVILA JER TAKVI KAKO TI NEMAJU APSOLUTNO NISTA U ZIVOTU DA RADE OSIM DA UNISTAVAJU NECIJE NESTO E TO STE VI

TI SI BALKANAC KOJI JE USAO NA VIDEO I SAMO SI SE UFATIO ZA PARE I SKARFOVE tuga zalost cemer i jad eto

DODJI I TI I ADMIN SVE CU VAM OBJASNITI KAKO SE NAPRAVI 50 m na ovom serveru bez da KRSIS PRAVILA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

PRAVILA SE NE BI KRSILA TOLIKO DA NEMA NJIH ZBOG NJIH SE KRSE PRAVILA

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno
Igrac je krenuo da dize ruke vi ste ga ubili!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom