Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
10801
Players nickname
Faust VIli
Suspect ID
19495 14715 15828
Date of violation
Jun 26, 2022
Time of violation
20:33
Proofs
https://youtu.be/c5lmIQgkuNw

Alomalaaa

Player
Player
Bio sam u fem kuci tj. u dvoristu cuo sam lupanje kola ispred kapije izaso da vidim na sekundu sta se desava. Poceli su sa pucnjavom na mene bez razloga i bez ikakvog upozorenja uleteli su u dvoriste i poceli da pucaju kao sto je prikazano na pov-u.
Ne mogu da stanu svi ID igraca u SUSPECT pa moram ovde
ID:19495
ID:14715
ID:15828
ID:13029

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molimo priložite POV u kom se cuje vas glas.
  • Imate 15h rok da postavite validan POV.

a1ndra

Player
Player
Vidi se kako pricas na radio u POV-u a ne cuje se tvoj glas i samim tim krsis generalno pravilo 6.17 jer nisi snimio sve slojeve. Takodje pricas na discordu, radis MG. Predlazem ti bolje da povuces ovu zalbu.

Last edited:

Alomalaaa

Player
Player
Postovani na POV-u se vidi da koristite radio i govorite a i dalje se ne cuje vas glas.
Receno mi je da mi je radio ostao iz nekog razloga upaljen da me cuju u glavi pov je sniman grafickom karticom i kao sto mozes videti tokom glavnog dogadjaja nisam koristio radio ili ti bilo sta uopste niti bilo koji drugi vid komunikacije. Na vama je da odlucite sta cete sa povom. Smatram da ce te odluciti ispravno sobzirom da ljudi koju su preksili pravila prodju kako zasuzuju.
Hvala u svakom slucaju.

Forum warrior S. Vacci

Player
Player
Vidi se kako pricas na radio u POV-u a ne cuje se tvoj glas i samim tim krsis generalno pravilo 6.17 jer nisi snimio sve slojeve. Takodje pricas na discordu, radis MG. Predlazem ti bolje da povuces ovu zalbu.
Diskord nije povezan sa situacijom, tako da nema nikakvog mganja

Dzigi Devil 86

Player
Player
Nema zvuk a fora kao spavaju deca a vidi se kako priča na radiju pokret rukom na rame hmmmm interesantno...

Major Obama

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Validan POV nije dostavljen u previdjenom roku.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom