Postovani Abrahame,
Dobio sam odgovor od Aldina da "Twink account nije appealable". Ja u potpunosti razumem to pravilo, ali vas molim da saslusate moju situaciju jer mi je nalog sa ID 82469 (koji je banovan kao twink) zapravo moj main nalog.
Situacija je da nalog ID 34055 jeste stariji, ali ja nemam pristup tom Social Clubu. Nalog ID 82469 je onaj na kojem sam proveo svoje vreme i za koji jedino imam sve pristupne podatke.
Molim vas, da li postoji ikakva sansa za zamenu kazni?
Hvala vam na razumevanju i nadi da cete sagledati moju situaciju.
Dobio sam odgovor od Aldina da "Twink account nije appealable". Ja u potpunosti razumem to pravilo, ali vas molim da saslusate moju situaciju jer mi je nalog sa ID 82469 (koji je banovan kao twink) zapravo moj main nalog.
Situacija je da nalog ID 34055 jeste stariji, ali ja nemam pristup tom Social Clubu. Nalog ID 82469 je onaj na kojem sam proveo svoje vreme i za koji jedino imam sve pristupne podatke.
Molim vas, da li postoji ikakva sansa za zamenu kazni?
- Saglasan sam da se nalogu sa ID 34055 ostane trajno blokiran, jer mi taj nalog nije prioritet niti imam pristup njegovim podacima.
- Moja jedina želja je unban za nalog sa ID 82469, jer je to nalog koji smatram svojim glavnim nalogom.
Hvala vam na razumevanju i nadi da cete sagledati moju situaciju.