1. Vaše ime IRL: ilija
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame: 13:00-00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6 sati
6. Vaš Discord: icaka9260
7. Vaše ingame ime: ice shadow
8. Vaš ID: 86522
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zato sto volim i zelim pomagati ljudima za sto bolje iskustvo na grandu znam veoma dobro pravila bio u svim organizacijama i bio uzor mnogim pocetnicima.
2. Koje su vaše prednosti?
Imam puno iskustva kao sto sam malopre rekao znam pravila i kako treba postupiti u odredjenim situacijama.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Uglavnom slabosti nemam jer sam navikao na svakakve ljude u rp-u i znam da ne treba biti slab jer to lako mogu zloupotrebiti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno spremao sam se vec duze vreme i gledao na rp iz drugog ugla kako bi se sto lakse mogao prilagoditi poslu asistenta admina
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis ali da imam naravno da bih bio spreman
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno nisam u drzavi ali kada se vratim ne postoji nista sta bi me sprecavalo
Select for moderation
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Od kada do kada ste inace ingame: 13:00-00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-6 sati
6. Vaš Discord: icaka9260
7. Vaše ingame ime: ice shadow
8. Vaš ID: 86522
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
Zato sto volim i zelim pomagati ljudima za sto bolje iskustvo na grandu znam veoma dobro pravila bio u svim organizacijama i bio uzor mnogim pocetnicima.
2. Koje su vaše prednosti?
Imam puno iskustva kao sto sam malopre rekao znam pravila i kako treba postupiti u odredjenim situacijama.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Uglavnom slabosti nemam jer sam navikao na svakakve ljude u rp-u i znam da ne treba biti slab jer to lako mogu zloupotrebiti
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno spremao sam se vec duze vreme i gledao na rp iz drugog ugla kako bi se sto lakse mogao prilagoditi poslu asistenta admina
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis ali da imam naravno da bih bio spreman
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Trenutno nisam u drzavi ali kada se vratim ne postoji nista sta bi me sprecavalo
Select for moderation