Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za EMS | Mate White | Kizule Macakk

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
75020
Players nickname
Mate White
Administrators nickname
Kizule Macakk
Date
Apr 22, 2026
Time
19:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1315699/

Mate White

Low energy, high standards.
Player
Zdravo Aldine, Nixa i Abrahame,

Pre 2 nedelje i 4 dana odbijena mi je aplikacija za Lidera EMS sa razlogom „Ne zadovoljavate kriterijume za lidera“. Želeo bih da znam zbog čega ne zadovoljavm kriterijume za Lidera, pošto imam jaku želju da postanem Lider EMS-a. Prijavljivao sam se više puta, evo aplikacija:
  1. Apr. 2026 – Rejected - Lider za EMS | Mate White
  2. Feb. 2026 – Rejected - Lider za EMS | Mate White
Interesuje me da li možda imam neku blacklistu za Lidera ili nešto slično, pošto čisto sumnjam na to. Aldin mi je rekao da nemam, evo i dokaz: Samo bih želeo da znam razlog ili deo zbog kojeg ne zadovoljavm kriterijume za Lidera, pošto sam već bio Admin 2 puta, pa želim da znam na čemu treba da poradim kako bih mogao da postanem lider neke organizacije. Da li su u pitanju godine ili neka blacklista iz nekog razloga?Hvala na odgovoru. Ovo nije žalba na Admina Kizulu Macka, samo bih želeo da saznam razlog zbog kojeg nisam prihvaćen za intervju kao ostali.Ako ne možete ovde da odgovorite, mogu i na Discordu da vam pišem u DM.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom