Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 3.2 / Neadekvatno ponasanje - 74906 73973

Your ID
64734
Players nickname
Jefta Babaroga
Suspect ID
74906 73973
Date of violation
May 10, 2026
Time of violation
23 23
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=0T7kPAvnqKk

Jefta666

Player
Player
Zalosno kad ovakvi balavci koji jos spermu nemaju psuju majku na danasnji dan, dan kad je DANAS MAJCIN DAN. :eek:
Znamo jako dobro sta znaci '' Jebem ti onu sta ti doma kuha pasulj''
I jako zalosno da balonja koji ne zna sastavit doslovno 3 recenice psuje zenu, zalosno u sta se sve ovo pretvorilo.
Molio bih administraciju da kazne isto ovog sta zenu psuje i prica po serveru kako jebe zene, a nazalost p**** je vidio samo na televiziji..
Zalosno je da za ovakve rijeci dobiju BAN na SAMO 7 dana :(

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Slazem se sa Jeftom toliko dobar server da dopustate djeci da se ovako ponasaju i provociraju starije igrace koji vam rade nesto na serveru osim sto stoji ispred pijace poslije skole i puca ljudi koji rade nesto na serveru pokusavaju prodati ne znam zasto ste dozvolili na serrver djecu ako ne umiju da se ponasaju..

I ima toga jos ali dzabe se pise kad niko nista ne poduzima ja sam toliko togas vidio u ova 2 mjeseca igranja na ovako divnom serveru koji ce nazalost biti unisten zbog djecurlije kojima je dozvoljeno sve da rade KAD TO KAZEM JA STVARNO NEMAWM VOLJU NI ZELJU NI VREMENA TOLIKO DA IDEM NA FORUM I OBJAVLJIVAM TU DJECU KAD TO NJEMUI NISTA NE ZNACI JEER IMA BAN ILI NE KAD IMA VEC REZERVNI ACCOUNTOVA i imaju po 12312412 accountova

Paki Shayk

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim ovu zalbu
ID: 74906 ce dobiti kaznu za G.P 3.2 (Strogo je zabranjeno vredjanje OOC rodbine u bilo kakvom smislu).
ID:73973 ce dobiti kaznu za G.P 3.2 (Strogo je zabranjeno vredjanje OOC rodbine u bilo kakvom smislu).​

Top Bottom