sve se vidi u pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Au brate koji je jezik to?Sekako su oni doshli tu da provociraat pred familijarnu kucu i pucali bez nikakov razlog a baska smo bili u ljubicaste organizacije i pocnao da me puca mene i ostali bez nikakav razlog i jas u nervozu sam rekoa tako , jas se izvinjavam ako moze da mu se potrazi cel POV i da se vidi to celosno pa da se odredi kaznu !!!
hhahahaPoštovani administratori, podnosim žalbu na prijavu za navodne IRL prijetnje. Sve izrečeno u dostavljenom snimku bilo je isključivo u kontekstu roleplay situacije i odnosilo se na događaje unutar igre. Nije postojala nikakva stvarna namjera da se bilo kome prijeti u stvarnom životu, niti je ijedna izjava bila upućena kao ozbiljna IRL prijetnja. Smatram da je sadržaj pogrešno protumačen i izvučen iz konteksta. Komunikacija se odvijala tokom RP situacije, a sve izrečene riječi odnosile su se isključivo na uloge i događaje unutar servera. Također smatram da su dokazi nedovoljni za donošenje ovakve odluke, jer se iz kratkog klipa ne vidi kompletan kontekst situacije. Molim administraciju da, ukoliko je moguće, zatraži duži POV ili kompletan snimak situacije kako bi se pravilno procijenilo što se zaista dogodilo. Na snimku se također čuju 3–4 različita glasa, što dodatno ukazuje da situacija nije jasno razjašnjena niti se može sa sigurnošću utvrditi ko je šta rekao. Tokom navodnih IRL prijetnji, ID 86941 je bio mrtav u igri i nije mogao govoriti niti učestvovati u komunikaciji, što jasno pokazuje da mu se te izjave ne mogu pripisati. Jedino pravilo koje je eventualno prekršeno od strane ID 86941 jeste gazenje vozilom, što se može zasebno razmotriti, ali nema osnova za tvrdnju o IRL prijetnjama. Molim administraciju da ovu prijavu pažljivo i objektivno razmotri, jer smatram da je očigledno ciljano postavljena kako bi se nekome namjestio ban, bez potpunog i realnog konteksta situacije. Zbog svega navedenog, ne priznajem navode iz prijave i molim administraciju da pažljivo pregleda kompletan kontekst situacije te donese objektivnu odluku. Hvala na vremenu i razmatranju žalbe.
nek zivi ChatGPT sto nam pojasnjava poruke i naravno zemunski klanPoštovani administratori, podnosim žalbu na prijavu za navodne IRL prijetnje. Sve izrečeno u dostavljenom snimku bilo je isključivo u kontekstu roleplay situacije i odnosilo se na događaje unutar igre. Nije postojala nikakva stvarna namjera da se bilo kome prijeti u stvarnom životu, niti je ijedna izjava bila upućena kao ozbiljna IRL prijetnja. Smatram da je sadržaj pogrešno protumačen i izvučen iz konteksta. Komunikacija se odvijala tokom RP situacije, a sve izrečene riječi odnosile su se isključivo na uloge i događaje unutar servera. Također smatram da su dokazi nedovoljni za donošenje ovakve odluke, jer se iz kratkog klipa ne vidi kompletan kontekst situacije. Molim administraciju da, ukoliko je moguće, zatraži duži POV ili kompletan snimak situacije kako bi se pravilno procijenilo što se zaista dogodilo. Na snimku se također čuju 3–4 različita glasa, što dodatno ukazuje da situacija nije jasno razjašnjena niti se može sa sigurnošću utvrditi ko je šta rekao. Tokom navodnih IRL prijetnji, ID 86941 je bio mrtav u igri i nije mogao govoriti niti učestvovati u komunikaciji, što jasno pokazuje da mu se te izjave ne mogu pripisati. Jedino pravilo koje je eventualno prekršeno od strane ID 86941 jeste gazenje vozilom, što se može zasebno razmotriti, ali nema osnova za tvrdnju o IRL prijetnjama. Molim administraciju da ovu prijavu pažljivo i objektivno razmotri, jer smatram da je očigledno ciljano postavljena kako bi se nekome namjestio ban, bez potpunog i realnog konteksta situacije. Zbog svega navedenog, ne priznajem navode iz prijave i molim administraciju da pažljivo pregleda kompletan kontekst situacije te donese objektivnu odluku. Hvala na vremenu i razmatranju žalbe.
al si ga nastriko brate ovo bog vise sklopit nemozeSekako su oni doshli tu da provociraat pred familijarnu kucu i pucali bez nikakov razlog a baska smo bili u ljubicaste organizacije i pocnao da me puca mene i ostali bez nikakav razlog i jas u nervozu sam rekoa tako , jas se izvinjavam ako moze da mu se potrazi cel POV i da se vidi to celosno pa da se odredi kaznu !!!