Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
88823
Players nickname
Medsa Black
Suspect ID
88977
Date of violation
May 5, 2026
Time of violation
12 30
Proofs
https://streamable.com/4mzz1k

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
sve u pov i isto tako da naglasim da ovaj lik ne radi ovo prvi put em pise u chat da se vraca insta

I do kad vi mislite drzati ovu djecu na serveru sto vam krse server i vas posao vam gase ako vam ugase server necete ni vi imati sta raditi a lagano ga gasi toxic i djeca koja nemaju nista drugo da rade nego da maltretiraju ljude po serveru PLUS KRSE SvA MOGUCA PRAVILA I JA SAD KAD NPR PREKRSIM NESTO ON INSTA SNIMA SAMO TAJ DIO I SAMO TO KACI JA BI ZABRANIOO OVAJ FORUM SVIMA MLADJIM OD 20 GODINA A POSTO SMO BALKANCI I BALKANSKA DJECA TEK DOBIJU MOZDA PUNOLJETSTVO TEK SA 25 TAKO DA OD 25 BI BILO POZELJNO DA BUDE GRANICA I NA SERVERU I NA FORUMU BILO BI PRELIJEPOO

SVE JEDAN ID SA KOJIM SAM PRICAO OD 4 CIFRE ID SVI ISTO TO KAZU I SVIMA TO ISTO SMETA I SVIMA SE SvE MANJE I MANJE IGRA

MENE KAZNI ZA MG TO MI NIJE PROBBLEM JER DA NEMA OVE DJECE MI PRAVILA NIKAD KRSILI NE BI !!!

James_Ivanov

Sith
Server Administrator
Zalba prihvacena.

ID 88977 ce dobit kaznu za CL. (izasli ste iz igre kako bi ste izbjegli rp situaciju)
ID 88823 ce dobit kaznu za MG. (pricate o IC stvarima preko OOC izvora)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom