Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
88823
Players nickname
Medsa Black
Suspect ID
66920
Date of violation
May 5, 2026
Time of violation
13 50
Proofs
https://streamable.com/5hv7rr

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
U prvom klipu sam im fino odbrojo od 5 do 1 i opuco sam na 1 jer tako mi je jedan od admina rekao da se to tako radi jer sam prekrsio to vec jednom i naucio sam jer sam ih zvcao da mi objasni....

Drugo momci su vratili nisu promjenili odjecu vratili su se prije 15 MINUTA odd prvog dogadjaja gdje se i vidi po snimcima..|

Od ova dva momka jedan od njih je admin koliko sam upucen i koliko sam vidio i sad ja vas pitam jel vama stvarno uredu da vas admin koji je u tom trenutku bio igrac i krsi svjestno pravila servera jer su ljuti nezadovljni puni nekog fejk ega,kurcenje preko mikrofona ingame je doslo na veliki i zavidan level...

ZAHTJEVAMO da mu se skine admin jer ovo vama stvarno ne ide u korist da imate admina koji svjestno krsi pravila servera JER JE NEZADOVOLJAN I NEMOCAN BIO U PROSLOJ SITUACIJI PA JE SVJESTNO DOSAO DA PREKRSI PRAVILA SERVERA u nadi da bi dobio 30K za bateriju

PLUS za vece admine imam snimak kako smo pricali ispred njegove kuce i kako MI ADmin u tom trenutku igrac ne prica nista jos me strasi kako sam im brojao do 3 samo i kako ce me kaciti itd

ovo je stvarno sramota da imate ovakve admine kao igrace i zahtjevam da nesto poduzmete u vezi njegovog ponasanja i krsenja server pravila a pogotovo jer je admin i zna to i SVJESTNO ide u to da krsi pravila !!!

DRUGI LINK KAD SU SE VRATILI Watch DADADADADA | Streamable

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
momak je isto rekao EVO PET SEKUNDI ALI ZA STA PET SEKUNDI MOMAK

drugo na prvom klipu sam ih pitao sta rade rekli su da kradu ja iziso odbrojo i oni se ljute i vracaju se opet ja se nadam da cete kazniti admina i oduzeti mu admina jer ovo prelazi u nesto sto necete moci zaustaviti kad krene da se urusava ako su admini iznutra spremni da krse server pravila za 30 K onda stvarno ne znam sta da ocekivamo od djece i od momaka koji su obicni igraci

hvala na razumijevanju a ti Adise sram da te bude

Luka Cortes

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 88823 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15
ID 68572 ce biti kaznjen za NLR
ID 66920 ce biti kaznjen za NLR
( G.P 6.15 Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti TAKODJE igraci su izasli sa privatnog poseda vi ste ih ubili)

( NLR Zabranjeno je vracati se 15 min kada vas ubiju u istu situaciju vi ste se vratili samim tim prekrsili ste pravilo )

• Like
Reactions: Pyc
Status
Not open for further replies.
Top Bottom