Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65777
Players nickname
Ilija
Suspect ID
68787
Date of violation
May 11, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1333747/#post-4629000

Ilija Blackk

Player
Player
Poštovanje svima koji čitaju, žalim se na igraca Srba Elusive (68787) koji laže administraciju, naime okačio sam ga za P. Dog 1.2, Approved - P.Dog 1.2 I 68787 gde je napisao administraciji kako trebam dati duži POV , jer sam,, Pucao pre toga ". Ja nisam upleten u svađu ta 2 fama i nisam imao razlog, želju i potrebu da zapucam i onda nekom namestim kaznu. Čim dobijem komp šaljem duži POV da se vidi otkad sam došao, pa sve do toga kada je pucao. Neka se uzme u obzir da je igrač vec pokušao da vara administraciju, tako što je imao više od 2 naloga. Sada je tražio duži POV gde,, sam pucao", i gde je pokušao da se izvuče i napravi meni problem. Dm mi je psovao sve što je stigao, a onda blokirao. Neki senior ovo da pregleda jer je čisto laganje admina. Svaki offtopic komentar da se kazni. Hvala na izdvojenom vremenu i čitanju žalbe 😁. U proof sam stavio random link dok dobijem komp i aploudam sve samo sačekajte POV!

Last edited:

Cufta

Player
Player
ko kaze da sam ja reko da ti pucas pre nego da si ti doso ovaj lik od 21k id je mene ubio onda sam ja njega i trazio sam da dostavis duzi pov de se vidi da on puca

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno
Postavi zalbu na admina ovde ako mislis da je doneo pogresnu odluku ovde!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom