Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88823
Players nickname
medsa
Administrators nickname
Luka Cortes
Date
May 12, 2026
Time
14 44
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1334463/

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Warn za g.p 6.15 Luka Cortes

Ja ne znam u cemu je problem da mene kaznjavas u ovoj situaciji ako je tvoj drug ADIS ADMIN pogrijesio |
KAO STO SE VIDI U SNIMKU BILI SU NA POSJEDU JEDNOG SAM UBIO UNUTAR POSJEDA A DRUGI KAO STO VIDIS VADI ORUZJE STA TREBAM OSTATI KOD KUCE I ON DODJE NAZAD DA ME UBIJE JEL JA TREBAM OVO DALJE DA SALJEM OVO JE CISTA KORUPCIJA

ZASTO NJEMU NISI DAO 6.15 on puca na dva i dolazi na privatan posjed neko kurcenje i ti mene kaznjavas kad i sam znas da sam jednog ubio na posjedu a da sam pustio drugog vratio bi se ubio bi me i ukrao bateriju I TO SVE BEZ BROJANJA OVO JE SRAMOTA STA RADITE OD SERVERAAA ZNACI boze sacuvaj ZELIM VECEG ADMINA DA OVO POGLEDA I POZOVE ME NA DISKORD

ZEMOPANDA

Player
Player
Ako se dvojica namerno upustaju u rp situaciju da kradu panele i oboje polaze ka kuci i odbrojano im je lijepo kako i treba i onaj drugi pobegne sa posjeda ja neznam sta vi mislite da ste ali iskreno to nema nikakve logike da kazete da nije privatan posed jer iskreno sta je trebao doticni da uradi da saceka da se opet vrati pa da se igraju oces neces molim vas budite realni i malo zrelije razmisljajte jer ja sam stariji i mogu razumno da odlucujem sta i kako ali ovo je krivo stavita kazna na MedsanoviigracgtaG i molim vas da mu skinete warn jer ko prvo da je usao u situaciju sa cak adminom u igri i taj isti admin svjesno krsi pravilo a on je taj koji mora da gleda da je sve ispravno a sam jos ispravniji a ne ovako cim ima prilike krsi i sam pravila pa iskreno mi recite kako da se ocekuje od igraca da budu ispravni kad sam on nije...hvala na razumijevanju i Lp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom