Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19826
Players nickname
Irina Juarez
Suspect ID
57786
Date of violation
May 11, 2026
Time of violation
23:43
Proofs
https://youtu.be/BsnKw260LNc?si=tAddQZBdkO2XNPkH

Irina Juarez

Player
Player
Dosli smo na plantazu od nasih saveznika , radi kupovine semenki. I odjednom bez ikakvih razloga doticni je poceo sa njegovim helijem udarati u nas heli. Pritom se ismejavao i govoreci to sam ja , sta se ljutis. Uglavnom sve se vidi u POV-u.

DzO_Nocturne

Player
Player
Ja sam bio tu imali su dogovor ova ili ovaj što ga kači je zamolio-la lee-a da udara da mi on posle vratio u fam vozilo što se i vidi na kraju snimka i želeo da snimi sve da bi ga ucenivao za pare a lee nije hteo da im da pare i onda ga je okačio da im se osveti zbog neke gluposti od pre

Irina Juarez

Player
Player
Ja sam bio tu imali su dogovor ova ili ovaj što ga kači je zamolio-la lee-a da udara da mi on posle vratio u fam vozilo što se i vidi na kraju snimka i želeo da snimi sve da bi ga ucenivao za pare a lee nije hteo da im da pare i onda ga je okačio da im se osveti zbog neke gluposti od pre
Nemoj da lažeš Dzo , stajao si pored helija dok me je on udarao sa drugim helihopterom. A to što sam pozvala vozilo u fam morala sam jer je helihopter bio prevrnut , svakako se sve vidi u POV-u.

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Dostavite POV gde se čuje vaš glas
( Imate rok 10 sati )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom