Apropo ove zalbe, gde je igrac kog sam hapsio navodno ostao bez interneta u trenutku, pa mu je puklo bas kad ga odvezem i treba da zove advokata. Taj snimak gde je izgubio konekciju je okacio u zalbu ovde i kazna za CL mu je skinuta (https://gta5grand.com/forum/threads/1334938/)...Meni je to apsurdno, da se tako skidaju kazne, i samim tim ce to ubrzo mnogo igraca poceti da radi, jer ce okaciti zalbu i kazna ce im biti skinuta. Vrlo je ocigledno da je decko icupao lan kabl iz kompjutera u trenutku i da mu je zbog toga puklo.
Ja sada dostavljam link zalbe potpuno iste situacije (samo druga osoba) gde je Aldin, po mom misljenju, ispravno postupio odbivsi zalbu. Link: Rejected - CL I Matej Angel
Nista licno, samo eto da skrenem paznju na ovo da se ovako olako ne skidaju kazne. Hvala.
Ja sada dostavljam link zalbe potpuno iste situacije (samo druga osoba) gde je Aldin, po mom misljenju, ispravno postupio odbivsi zalbu. Link: Rejected - CL I Matej Angel
Nista licno, samo eto da skrenem paznju na ovo da se ovako olako ne skidaju kazne. Hvala.