Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71377
Players nickname
Bleki Blekiic
Suspect ID
80929
Date of violation
May 12, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/NIBVSMlKBZY

ZEMOPANDA

Player
Player
sta ti kacis druze ti zivota nemas iskreno sta je tu prekrseno a ko drugo ti si taj koji si prekrsio pravilo jer si mi reko da sam kurac u pc samo toliko a sad kacis nesto sto nema veze s krsenjem pravila jer ti krivo sto te utisali jer si ti prekrsio pravilo,malo mi se gubis nesto...i drugi put ne mesaj se u chat ako nije tvoja stvar ili ako nije nesto tebi upuceno jer se odma vrijedjas i gubis,ono bas bas

Bleki2

Player
Player
sta ti kacis druze ti zivota nemas iskreno sta je tu prekrseno a ko drugo ti si taj koji si prekrsio pravilo jer si mi reko da sam kurac u pc samo toliko a sad kacis nesto sto nema veze s krsenjem pravila jer ti krivo sto te utisali jer si ti prekrsio pravilo,malo mi se gubis nesto...i drugi put ne mesaj se u chat ako nije tvoja stvar ili ako nije nesto tebi upuceno jer se odma vrijedjas i gubis,ono bas bas
ti si taj fakultet

Nick Dark

Player
Player
PA JESI KURAC GLAVI OBICAN

Esko Bar

Server Administrator
Server Administrator
Nako Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu
Razlog: Ne krsi navedeno pravilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom