Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
87357
Players nickname
Toni_BloodLine
Suspect ID
77595 + 88789
Date of violation
May 12, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/1lmskk

Kizo kazanova

Player
Player
Pekrsio si ti pravilo i ovaj tvoj sta je pucao sa planine biti ces kaznjen svakako i ti i on i mi mozda jer si prekrsio fearRp sto nesmijes doci sam i uradio si PG i tvoj partner jer je pucao sa planine je uradio fearRp trazit ce tebe pov od pocetka nije moguce da nebudes kaznjen

toni marshal

Player
Player
Pekrsio si ti pravilo i ovaj tvoj sta je pucao sa planine biti ces kaznjen svakako i ti i on i mi mozda jer si prekrsio fearRp sto nesmijes doci sam i uradio si PG i tvoj partner jer je pucao sa planine je uradio fearRp trazit ce tebe pov od pocetka nije moguce da nebudes kaznjen
Fear RP nema veze na masini

Kizo kazanova

Player
Player
Sto da povucem? Bojis se,a da jer sam upravu kada vi uklonite za GP 6.15 ja cu zs PG
nece niko nista da ukloni ja mislim da si to ti na ovom povu pokusavas da se spustis sa helijem na neravan krov jel se to moze u stvarnom zivotu daj mi pojasni jel mozse u stvarnom zivotu doci na 4 covjeka da ih pobijes ja mislim da nemoze i da nista nisi skontao

Last edited:

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite duzi POV od pocetka situacije
( Imate rok 15 sati )

Status
Not open for further replies.
Top Bottom