Sve se vidi u POV kako pricaju samnom mrtvim
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Aj cao pov da vidimo od pocetkaSve se vidi u POV kako pricaju samnom mrtvim
Ako bude trebalo Adminu ja cu dostaviti ali ja mislim da nema razloga jer se u ovom vidi kako pricate dok ste mrtviAj cao pov da vidimo od pocetka
nismo mi pričali mrtvi mi smo ti zivi brateAko bude trebalo Adminu ću dostaviti ali ja mislim da nema razloga jer se u ovom vidi kako pričate dok ste mrtvi![]()
Fear RP nema veze na masiniPekrsio si ti pravilo i ovaj tvoj sta je pucao sa planine biti ces kaznjen svakako i ti i on i mi mozda jer si prekrsio fearRp sto nesmijes doci sam i uradio si PG i tvoj partner jer je pucao sa planine je uradio fearRp trazit ce tebe pov od pocetka nije moguce da nebudes kaznjen
Blje ti sebi povuci zalbu dragi mojFear RP nema veze na stroju
Sto da povucem? Bojis se,a da jer sam upravu kada vi uklonite za G.P 6.15 ja cu zs PGBlje ti sebi povuci zalbu dragi moj
Nauci prravila mali, pa onda igrajSto da povucem? Bojis se,a da jer sam upravu kada vi uklonite za G.P 6.15 ja cu zs PG
Ti mi kazes bahahahahaha FORUM WARRIORNauci prravila mali, pa onda igraj
nece niko nista da ukloni ja mislim da si to ti na ovom povu pokusavas da se spustis sa helijem na neravan krov jel se to moze u stvarnom zivotu daj mi pojasni jel mozse u stvarnom zivotu doci na 4 covjeka da ih pobijes ja mislim da nemoze i da nista nisi skontaoSto da povucem? Bojis se,a da jer sam upravu kada vi uklonite za GP 6.15 ja cu zs PG