Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88823
Players nickname
medsa
Administrators nickname
Luka Cortes
Date
May 11, 2026
Time
14 44
Proofs
https://streamable.com/5hv7rr

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Da objasnim jos jednom rp situaciju po mom igranju gta 3 mjeseca i gledanja nekad kako se igra rp....

momci haraju autom po mahali i traze panele,nasli su ih i igrom slucaja su to moji i od druga paneli pored drugove kuce ja dolazim autom izlazim iz auta tako kako mi igrica dozvoljava da idem iza kuce autom itd

Pitam ih sta rade (momak kojeg sam ubio preko puta mi je dao dovoljan razlog da ga ubijem gdje god ja hocu jer mi je rekao da su DOSLI KRASTI PANELE a vec su ukradeni taj dan i jucer i nisu samo oni nego i onaj momak koji me objavio isto za gp6.15 bez nedovoljno dokaza)

odbrojo sam im fino od 5 do 1 nisu u tom periodu izisli iz dvorista vozac je i dalje umro na posjedu mog druga kojeg sam dovrsio i momak koji mi je jasno dao do znanja sta radi iza kuce moga druga tj posta je dosao da ukrade panel ja njega moram ubiti kako bi on zaboravio tu lokaciju i vise da se ne vraca nikad jer ce uvijek proci isto.
vec su krali par puta i mi imamo problem i rijesavamo ga tako sto ih saljemo u bolnicu kroz rp situaciju kako bi zaboravili a ne ubijam ja njega jer se meni moze i jer ja to hocu momak mi je otvoreno rekao da je dosao krasti

ja mislim da po mom je dovoljan razlog da ga ubijem i ispred kuce kako bi zaboravio to mjesto naredni 15 minuta pa ga kao pronasao slucajno opeet

dva puta sam bio u demorganu za to danas jedan warn mi je skinut jer je isto bilo namjesten video i taj momak je isto krao panele tu itd'
'ja bi vas zamolio da mi skinete warn i ako mi odbijete recite mi bar mi neko objasnjeje navedite pozovi me na diskord objasni mi kako bi mogao sutra uputit svoje i sve ostale momke koji su dosli igrati i zabaviti se a ne na ovaj nacin da ispataju momci koji nesto rade na serveru... Ne ljutim se na nikog samo mi objasnite ovaj put sta i kako sam ja to uradio gresku evo ako ja vas mogu da ispostujem da napisem ovo ispotuj te i vi nas nasi smo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom