Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
230072
Players nickname
Gurdall Bozok
Suspect ID
230775
Date of violation
May 12, 2026
Time of violation
15:31
Proofs
https://youtu.be/teJKpOdlR7g

Taha kucukkaya

Player
Player
i was dead at ghetto and 230775 comes and was doing a emote
Dear Administrator,
As you can see in this recording, I accidentally triggered an emote. My sprint key is bound to the “Alt” key, and while I was running and trying to draw my weapon, the emote was activated by mistake. As soon as I noticed it, I immediately canceled it. I apologize for any inconvenience caused.

kapkaccı11

Player
Player
i was dead at ghetto and 230775 comes and was doing a emote
O ANANIN AMCIGINA KAFA ATARIM GÜRDAL BOZUK MUSUN NE YARRAGIMINSIN HAYALİ KARAKTER İSMİ TAŞIMA GERCEK ADINI DA SOY ADINI DA BİLİYORUM ANANI SİKER ÖLDÜRÜRÜM SENIN VICYY BABANIN TEK KELIMESI ILE GBTNI BURAYA ATARIM ANANI BABANI ABLALARINI ARARLAR SABAHLARA KADAR FACEBOK 40 YAS GRUBUNA OROSPU NUMARASI DIYE ATARIM ANANI YERINI YURDUNU SİKERİM FORUMU KAPATMAN ICIN 2 SAATIN VAR 2 SAATE KAPANMAZSA OLACAKLARDAN KIMSE SORUMLU DEGIL ANANI SIKERIM ICRAATLERIMI GORMEK ISTIYORSAN DA OZELDEN YAZ ATAYIM

kapkaccı11

Player
Player
yaaa mk evladı senin anan yok bacın yok neden bliyonmu çünkü yanımdalar ananı aldım hoplatıyom bacınada yarrağımı yalatıyom onlar artık benim sende çok istiyosan gel sana da aynı şeyleri yapayım orospu evladı atanı siktiğim ben kardeşime laf edenin anasıyla bacısını yok ederim git vicy abine söyle onun anasıda bacısıda elimde haberi olsun
COLUK COCUKSUN ELINE GECSEN ANANI SIKER BELINI KIRAR ÖMÜR BOYU YATAlak olursun OROSPU EVLADI SENI SANALDAN YAZARSIN ANCA BOYLE KIZ BACINI AMINDAN GOTUNDEN HERYERINDEN SIEKRIM SENIN VICY BABA DA ANANI ARVADINI SIKER ISTESE SENI BULMASI 2 DAKIKA AMINAKODUMUN VELEDI ADAM SNELE MI UGRASACAK 30 YASINA GELMIS HER GUN SIZI SOYDUGU VIDEOLARI IZLEETIYOR BIZE ANASINI SIKTIGIMIN CAKKALI SOYULMAKTAN BIR SIK OLAMIYORSUNUZ GELIYORSUNUZ YATIYORSUNUZ SOYLULUYORSUNUZ ON TOP CEKIYORSUNUZ SIKTIR OLUP GIDIYORSUNUZ

Gurdall Bozok

Player
Player
O ANANIN AMCIGINA KAFA ATARIM GÜRDAL BOZUK MUSUN NE YARRAGIMINSIN HAYALİ KARAKTER İSMİ TAŞIMA GERCEK ADINI DA SOY ADINI DA BİLİYORUM ANANI SİKER ÖLDÜRÜRÜM SENIN VICYY BABANIN TEK KELIMESI ILE GBTNI BURAYA ATARIM ANANI BABANI ABLALARINI ARARLAR SABAHLARA KADAR FACEBOK 40 YAS GRUBUNA OROSPU NUMARASI DIYE ATARIM ANANI YERINI YURDUNU SİKERİM FORUMU KAPATMAN ICIN 2 SAATIN VAR 2 SAATE KAPANMAZSA OLACAKLARDAN KIMSE SORUMLU DEGIL ANANI SIKERIM ICRAATLERIMI GORMEK ISTIYORSAN DA OZELDEN YAZ ATAYIM
hadi ya yapma korkarim bak

kapkaccı11

Player
Player
hadi ya yapma korkarim bak
ananı atanı sikerim senin izleeeeeeeeeeee amınakodumun oglu ızle

OROSPU COCUGU DISCORD KANALINDA BILE VICY BABANIN AJANLARI VAR ANASINI SITIGIMIN SLAGI SENI İP ADRESİN HERSEYIN ADAMIN ELINDE ANASINI SIKTIGIMIN SENI BULMASI MAX 12 SAAT YARRAK KAFALI GÖTDELİGİ SUSTALI

Status
Not open for further replies.
Top Bottom