Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

LamboRambo0_0

Player
Player
Ime: Leon Gzubic
Osobna iskaznica: 74301
Pol: Muški
Starost: 20 (uskoro 21)
Rasa: Bijela
Nacionalnost: Hrvat
Mesto rođenja: Zagreb
Otac: Zenta Kameleon
Majka: Ema Kresina
Težina: 84 kg
Visina: 191 cm
Boja očiju: Crna
Boja kose: Crna
Tetovaže: Tetovaže po nogama
Prednosti: pouzdan, fizički spreman
Slabosti: tvrdoglav, ponekad hladan u komunikaciji

Biografija:​

Zivotna Prica : 200+ reci

Ime i prezime: Leon Gzubić
ID: 74301
Mjesto rođenja: Zagreb
Datum rođenja: 1. prosinca 2001.
Nacionalnost: Hrvat
Zanimanje: Kickboxing trener / sportaš

Rođen sam 1. prosinca 2001. godine u Zagrebu. Odrastao sam uz majku Emu Kresinu i oca Zentu Kameleona u kvartu gdje si morao brzo odrasti ako si htio opstati. Još kao dijete bio sam tvrdoglav, često u problemima i uvijek okružen starijim dečkima iz kvarta. Roditelji su primijetili da imam previše energije i da stalno ulazim u sukobe, pa su me vrlo rano upisali na judo.

Judo mi je promijenio način razmišljanja. Tamo sam naučio disciplinu, kontrolu tijela, ravnotežu i kako ostati smiren u svakoj situaciji. Treneri su govorili da imam prirodan talent za borbu i reflekse, a kroz godine treninga postao sam fizički izdržljiv i precizan. Iako sam bio dobar sportaš, život izvan dvorane bio je puno drugačiji.

Kao tinejdžer počeo sam se baviti kriminalom zajedno s ekipom iz kvarta. Krenulo je s manjim stvarima, ali sam vrlo brzo naučio kako funkcionira život na ulici. Tamo sam naučio gotovo sve što danas znam — kako ostati hladan pod pritiskom, kako brzo procijeniti situaciju, kako se tiho kretati i kako reagirati prije drugih. Kroz taj život stekao sam snalažljivost, preciznost i sposobnost da uvijek budem korak ispred.

Taj način života donio je puno problema, ali i iskustva koja su me oblikovala. Vidio sam kako ljudi oko mene padaju zbog loših odluka i tada sam shvatio da ne želim završiti isto. Polako sam se udaljio od kriminala i fokus prebacio na posao, trening i disciplinu.

Danas sam mirniji i ozbiljniji čovjek. Ne pričam puno, ali ono što kažem — to i napravim. Moja prošlost me nije slomila. Napravila me jačim.
Sada biram biti bolji.

• Leon može dići ljude koristeći medicinsku opremu, pretraživati ih, pokupiti oružje s tla, uzeti robu ili izvesti pljačku ako ima revolver u rukama.
    (Razlog: sposoban raditi sve to jednom rukom zahvaljujući preciznosti i snalažljivosti.)
  • Leon može ići na 2v1 jer je precizan, snalažljiv i fizički izdržljiv.
  • Leon može pretražiti ljude sa bilo koje strane i krasti gotovinu dok drži revolver u ruci.
  • Leon može voziti vozilo off-road do 70 km/h, zahvaljujući iskustvu iz uličnih utrka.
  • Leon može slomiti kamericu koristeći /me /do /try komande (ako ima opravdan razlog), jer zna brzo locirati i neutralizirati nadzorne uređaje.

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA Pripazite na pravilo PG U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.
Sem sto vam deo gde skupljate stvari sa poda dok imate revolver u ruci ne treba, jer ne krsi server pravila.
Ovaj perk -Leon može slomiti kamericu koristeći /me /do /try komande (ako ima opravdan razlog), jer zna brzo locirati i neutralizirati nadzorne uređaje. - vam ne treba, jer on se koristi u state biografijama.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom