Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

dzonika2323

Player
Player
Ime: Babura Baburic
Pol: Muski
Starost: 15 godina
Rasa: afroamerikanac
Nacionalnost: Amerikanac
Mesto rođenja: San Andreas
Otac: ubro baburic
Majka: semina baburic
Težina: 94 kg
Visina: 1,94
Boja očiju: plava
Boja kose: bela
Tetovaže: ledja, desna ruke,

prednosti: sposoban , pametan , hitar
slabosti: brzo se iznervira

Životna priča: 200+ reči:
Zovem se Babura Baburić i ceo svoj život proveo sam na ulicama Los Santosa. Odrastao sam u siromašnom delu grada, gde su sirene policije i punjava bile svakodnevica. Moj otac je radio dva posla kako bi prehranio porodicu, dok je majka pokušavala da me skloni od lošeg društva. Medutim, u kraju poput mog bilo je gotovo nemoguće ostati potpuno čist. Još kao klinac naučio sam da se snalazim, da ne verujem svakome i da poštovanje mora da se zaradi.
Tokom odrastanja često sam bio okružen judima iz kriminalnog sveta. Video sam kako novac i moć menjaju jude, ali sam isto tako video koliko brzo neko može da izgubi sve. Kao tinejdžer počeo sam da ulazim u probleme — sitne krade, ilegalne ulične trke i poslovi za lokalne ekipe postali su deo mog života. lako sam pravio greške, uvek sam imao svoje principe. Nikada nisam izdavao ljude koji su bili uz mene i uvek sam vracao dugove.
Vremenom sam stekao ime na ulici. Ljudi su znali da mogu da se oslone na mene kada stvari postanu ozbiljne. Radio sam razne poslove po gradu — od vožnje za sumnjive ljude do obezbedenja u ilegalnim poslovima. Los Santos me je naučio da samo najjači opstaju i da emocije često mogu biti slabost.
Posle nekoliko ozbiljnih sukoba sa rivalskim ekipama i problema sa policijom, odlučio sam da promenim način života i izgradim nešto svoje. Nisam Żeleo da budem samo još jedno ime sa ulice koje ce svi zaboraviti.
Počeo sam pažljivije da biram ljude oko sebe i da gradim reputaciju čoveka koji drži svoju reč.
Danas je Babura Baburić poznat kao neko ko ostaje hladan i kada je najteže. Ne plaši se rizika, ali nikada ne ulazi u posao bez plana. Njegov cilj nije samo novac, ve poštovanje i ime koje te ostati upaméeno u Los Santosu. U gradu gde svi gledaju samo sebe, Babura veruje da su lojalnost i čast jedine stvari koje čovek zaista poseduje.

Babura moze ici 2v1.
- Babura može da pretražuje lica sa bilo koje strane, pljačka(krade pare), podiže stvari sa poda, dize pomocu kompleta prve pomoci,krasti auto dok u ruci drži bilo koje kratko oružje (revolver/taser), zbog svoje spretnosti,ali nemoze sa dugim oruzjem.
- Babura moze da vezuje sa kratkim oruzjem u ruci (revolver/taser).
- Babura moze voziti svaki off road auto do 70km/h.
- Babura može da slomi kamericu sa /me /do /try komandama

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA Pripazite na pravilo PG U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom