Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FIB | Korumpirana biografija | Andrej Vercetti | 48960

Rejected
Status
Not open for further replies.

Andrej Vercetti

Player
Player
Organizacija: FIB
Ime:
Andrej Vercetti
Starost: 34
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Pol: Muski
Boja očiju: Plava
Boja kose: Tamno braon
Tetovaže: Desna ruka, leva ruka, prsa, leva noga, desna noga
Prednosti: Pametan,pronicljiv,jak
Slabost: drzak

Životna priča: 100+ reči

Zovem se Andrej Vercetti. Rođen sam u Beogradu 1992. godine, gde sam odrastao sa tetkom i starijom sestrom. Detinjstvo mi nije bilo lako. Selim se sam u Los Santos 2005. godine u cilju skolovanja.Pokušavao da se uklopim, ali nikada nisam bio kao ostali. Postao sam hladan, oprezan i proračunat, neko ko retko pokazuje šta zaista misli.
Nakon završene srednje škole bivam regrutovan u redove tadasnjeg guvernera. Tokom moje avanture u govermentu, pokazivao sam talenat cuvanja vrata koji se retko vidja.
Nedugo nakon povratka kuci ulazim u FIB preko druga i bivam priključen jedinici Mossad. Tu sam naučio sve što znam o snimanju dokaza, radeći pod mentorstvom starijeg agenta Luka Bartolovića. Vremenom sam postao 00 agent i usavršio svoje veštine do perfekcije.
Godine su prolazile, direktori su se menjali, ali ja sam ostao u FIB-u. Ono što radim – radim najbolje. Snimanje dokaza postalo je više od posla, postala je rutina.

Priča o karijeri: 100+ reči

Andrejeva karijera pocinje u zgradi vlade kao obican vratar, gde se od samog početka izdvajao svojom disciplinom i neumornoscu.Za to vreme Vercetti je stvarno naucio puno ali osecao je da je vreme za promenu. Andrej odlazi u FIB i tu pocinje novo poglavlje u karijeri perspektivnog Beogradjanina.U pocetku je radio kao agent u jedinici mossad,gde je naucio da snima dokaze…Nedugo kasnije ukazuje mu se sansa i biva promovisan u elitnog 00 agenta.Tako od obicnog vrtara vrlo brzo postaje kljucan deo tadasnjeg FIBa,pre svega zahvaljujuce svojoj lojalnosti.Andrej je takodje u par navrata radio u Nacionalnoj gardi, gde je svaki put zasijao.

Ishodi:

1- Andrej moze da veze, vuce, pretrazuje (sa obe strane), obara na pod, dize sa poda, skuplja stvari sa poda, vozi, otvara PDA i ubacuje i izbacuje ljude iz kola, pruza prvu pomoc sa revolverom u ruci zbog svoje obucenosti.

2- Andrej moze da ide sam u geto (pljacka, sarađuje sa kriminalcima i članovima svoje porodice)

3- Andrej moze nositi svoju masku ili bilo koju drugu undercover uniformu na akcijama zbog njegove visoke obucenosti i besprekornog undercover rada.

4- Andrej moze da se ponasa bahato i vrijedja clanove state/crime/civile jer ne veruje nikome.

5- Andrej moze ulaziti u situaciju 2v1 zbog dugogodisnjeg iskustva.

6- Andrej je sklon krsenju zakona i moze ocistiti/izbrisati neciji dosije i svakog kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljackati,mučiti, ubiti, uzeti mito (do 100k) i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok.

nYUaznd.gif

Last edited:

Dukat Velascoo

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno. Perk koji ste naveli - Andrej je sklon krsenju zakona i moze ocistiti/izbrisati neciji dosije i svakog kolegu koji ga uhvati u korupciji moze opljackati,mučiti, ubiti, uzeti mito (do 100k) i slomiti mu kamericu (me/do/try) kao i civila jer nabolji svedok je samo mrtav svedok. - je vise perkova u 1 perk. Mozes novu pisati za 7d.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom