Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
80390
Players nickname
Pikula Flow
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 1, 2026
Time
00.00
Proofs
x

PikiOnTOOP

Player
Player
Proslo je oko 3 mjeseca odkad sam dobio ban. Situacija je bila ta da sam trebao biti ispitivan za admina. U međuvremenu imao sam problem u OC. Provjeravali su redux preko aplikacije "Sistem Informer" radi pc-checka. Situacija je u OC-u postala jako hitna da nisam mogao birat hocu li ostat na pc-checku ili ne. Te dobijam ban na 60 dana. poslije 15 otprilike dana dobijam pb (perma ban za ulazak u igru). Ispitivam Aldina u cemu je bio problem na sto mi odgovara ovom recenicom; "Nebih znao o cem pricas. Ako mislis da je nesto krivo, podnesi zalbu. Ja sad mislim necu pista zalbu. Te dolazimo na dan 16.5.2026 gdje odlucujem podnest zalbu. I to da ga neskidate s njegovog cina. Nego sam mislio ako mogu dobit jos jednu priliku (sansu) da zaigram ponovo najbrutalniji server na koji sam pukao puno para i vremena. Datum pravljenja acc-a neznam ali znam da je pred kraj 8 mjeseca. Tocno sad neznam datum blokiranja. Aldin je jako dobar admin i nemojte ga skidati s tog cina ali ako mozete barem uljepsat da se vratim na server. Nadam se dobrom odgovoru. Usput menjao sam acc na disu jer nemam auth pa nemam dokaz ali ga mozete pitat ako me jos ima (moj prosli acc). Lp! Stavio sam datum blokiranja za treci mjesec jer mislim da je otprilike tad bilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom