Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban for G.P. 1.3 I Mujo Simba, Abraham Elkhabib I 11522

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11522
Players nickname
Karlo Fjuri
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
May 1, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/cQVBE_rLtCM?si=P7iO8bE8GBxVdhU

karloduspi

Player
Player
Pozdrav administracijo, Mujo i Abraham.

Prije svega, želim reći da sam potpuno svjestan svoje greške i da se iskreno kajem zbog svega što se dogodilo. Prošlo je točno godinu dana od mog bana za G.P. 1.3 i vjerujte mi da sam u tom vremenu imao dovoljno vremena razmisliti o svemu. Shvatio sam da sam tada trebao drugačije postupiti i da sam pogriješio što Tysonu nisam odmah vratio aute kada ih je tražio.

Iskreno vam se želim ispričati, i Muji i Abrahamu, zbog problema koje sam napravio i zbog cijele situacije. Znam da sam prekršio pravila servera i ne pokušavam bježati od odgovornosti niti se praviti nevin. Samo vas molim da uzmete u obzir da sam iz ove situacije stvarno naučio lekciju.

Grand RP mi stvarno nedostaje. Svaki dan gledam klipove, prisjećam se druženja sa ekipom i svega što smo radili na serveru. Nakon godinu dana bana iskreno mogu reći da mi se jako igra opet i da bih bio zahvalan kada bih dobio još jednu priliku.

Htio bih također objasniti cijelu situaciju kako je zapravo bilo.

Bili su to lijepi dani na serveru, igrali smo zajedno, družili se i uživali u igri. U jednom trenutku nas nekoliko prijatelja došlo je na ideju da napravimo familiju. U tome smo sudjelovali: TYSON GUCCI, KARLO FJURI (ja), FAO LII, ZOKI FJURI.

Dogovor je bio sljedeći:

ZOKI FJURI – dao je 3 miliona
KARLO FJURI (ja) – kupio sam kuću svojim novcem, u vrijednosti od 10 miliona
FAO LII – dao je 5 miliona
TYSON GUCCI – trebao je dati Jugulara i Panameru za potrebe familije

Krenuli smo s radom, igrali evente, panele i ostale aktivnosti. Iskreno, bilo nam je jako lijepo i imali smo volju razvijati familiju još više.

Nakon 2–3 dana Tyson mi je prišao i rekao da mu vratim aute, vjerojatno kako bi ih mogao prodati ili koristiti za nešto drugo. Ni ja ni on se sada ne sjećamo točno što je tada planirao s njima. Ja sam ga tada pitao zašto mu trebaju i rekao mu da nam auti još trebaju za familiju. Dodao sam da mu ih ne mogu odmah vratiti i da mi je žao, ali da smo imali dogovor i da bih volio da ga ispoštujemo.

Razumijem da se Tyson tada naljutio i danas shvaćam da sam trebao drugačije postupiti. Nakon toga je prvo sam na sebe okačio žalbu, odnosno self report, da mi je prodao aute za 1000 dolara: Rejected - G.P 1.7 (self report) | 52773. Ta žalba nije prošla. Zatim je naš prijatelj, koji je tada bio na Tysonovoj strani, okačio žalbu na mene u ime Tysona: Rejected - G.P 1.3 | 11522, ali ni ta žalba nije prošla. Nakon toga Tyson je okačio žalbu koja je odobrena i zbog koje sam dobio ban: Approved - G.P 1.3 | 11522.

Shvaćam da je ovo kršenje pravila servera i ne bježim od svoje odgovornosti. Samo želim pojasniti da moja namjera nije bila nekoga prevariti ili “skemati”. Tyson je sam pristao dati aute za familiju i nije bilo nikakve izmišljene priče s moje strane. Ipak, bez obzira na sve, prihvaćam svoju grešku i žao mi je zbog svega.

Ovim putem vas molim da ovu žalbu detaljno pogledate i da mi pružite zadnju šansu. Spreman sam prihvatiti bilo kakav uvjet, upozorenje ili nadzor, samo da dobijem priliku dokazati da sam naučio lekciju i da se ovakva situacija više nikada neće ponoviti.

Hvala vam na vremenu i razumijevanju.

Video:

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom