Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86941
Players nickname
JOHAN CERVANTES
Administrators nickname
Denis Miic
Date
May 17, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/BbLybGAAPF4

JohanaNaki

Player
Player
Poštovani admin tim,

Želim iskreno da se izvinim zbog svog ponašanja i reči koje sam koristio. Svjestan sam da sam napravio veliku grešku i u potpunosti razumijem razlog kazne koju sam dobio.

U trenutku nervoze i afekta reagovao sam nepromišljeno, ali želim da naglasim da nisam imao stvarnu namjeru nikoga da prijetim niti da unosim bilo kakav konflikt van igre. Shvatam da takve riječi nisu prihvatljive i iskreno se kajem zbog toga.

Ovaj server mi mnogo znači, proveo sam dosta vremena igrajući, upoznao ljude i stvarao lijepe trenutke, i iskreno mi je žao što sam dozvolio da jedna loša reakcija uništi sve to. Prihvatam odgovornost za svoje postupke i ne pokušavam da tražim izgovore.
Server mi mnogo znači i stvarno bih volio dobiti još jednu priliku da pokažem da se ovakvo ponašanje više nikada neće ponoviti.

Molim vas da uzmete u obzir da mi je ovo velika lekcija i da se ovakva situacija više nikada neće ponoviti. Spreman sam da poštujem sva pravila i da svojim ponašanjem pokažem da zaslužujem još jednu šansu.

Zamolio bih vas, ukoliko je moguće, da razmotrite smanjenje ili uklanjanje kazne.

Hvala vam na vremenu, razumijevanju i prilici da se obratim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom