Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal | IRL Threating | DENIS MIIC

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86941
Players nickname
JOHAN CERVANTES
Administrators nickname
Denis Miic
Date
May 17, 2026
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/BbLybGAAPF4

JohanaNaki

Player
Player
Poštovani admin tim,

Želim iskreno da se izvinim zbog svog ponašanja i reči koje sam koristio. Svjestan sam da sam napravio veliku grešku i u potpunosti razumijem razlog kazne koju sam dobio.

U trenutku nervoze i afekta reagovao sam nepromišljeno, ali želim da naglasim da nisam imao stvarnu namjeru nikoga da prijetim niti da unosim bilo kakav konflikt van igre. Shvatam da takve riječi nisu prihvatljive i iskreno se kajem zbog toga.

Ovaj server mi mnogo znači, proveo sam dosta vremena igrajući, upoznao ljude i stvarao lijepe trenutke, i iskreno mi je žao što sam dozvolio da jedna loša reakcija uništi sve to. Prihvatam odgovornost za svoje postupke i ne pokušavam da tražim izgovore.
Server mi mnogo znači i stvarno bih volio dobiti još jednu priliku da pokažem da se ovakvo ponašanje više nikada neće ponoviti.

Molim vas da uzmete u obzir da mi je ovo velika lekcija i da se ovakva situacija više nikada neće ponoviti. Spreman sam da poštujem sva pravila i da svojim ponašanjem pokažem da zaslužujem još jednu šansu.

Zamolio bih vas, ukoliko je moguće, da razmotrite smanjenje ili uklanjanje kazne.

Hvala vam na vremenu, razumijevanju i prilici da se obratim.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom