Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal Deciving higher up administration I Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
79958
Players nickname
Pashaa Foreverr
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 17, 2026
Time
00:00
Proofs
Mnogo vas molim jer je vama sekunda da me unbanate a meni znaci vise nego ceo svet

Grotti Flow

Player
Player
Prelepa i najbolja administracijo ovog servera molim vas za unban i da mi oprostite sta se bilo desilo molim vas nece se vise ponoviti obcavam kunem vam se u sve na svetu sto imam samo vas mnogo molim da mi date unban jer ne zelim da banevadeam i da unistavam projekat samo zelim normalno da igram kao i svi ostali molim vas da mi oprostite za sta sam pogresio mnogo sam bio srecan dok sam igrao ali sad kada sam dobio ban mnogo sam tuzan i kad pomislim na grand place mi se.Vama ne treba 5 minuta posla da me unbanate a meni to znaci kao ceo ovaj svet a vama samo 5 minuta.Molim vas da mi date unban da nastavim da igram sa drugarima i da se smejem i zabavljam a ne da budem tuzan i da placem kad god pomislim na prelep Grand rp projekat.Vama sekunda a meni ce da ulepsa ceo zivot zauvek.Molim vas da mi oprostite.
Nadam se najboljem mogucem odgovoru i sve vam najbolje zelim:cry::cry:

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odgovor je dat na prosloj zalbi
Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom