Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Mihailo.

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Mihailo
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: Србија (GMT+2)
4. Prosjek online po danu:
Od 6h do 10h
5. Vaš Discord: mihailo0072
6. Vaše ingame ime: ZOKI ANGELO
7. Vaš ID: 82101

1. Lider za National Guard?
Smatram da sam sposoban za poziciju Lidera MG organizacije jer sam odgovoran, aktivan i spreman voditi tim na profesionalan način. Posjedujem iskustvo u RolePlay-u, dobro poznajem pravila servera i znam kako održavati disciplinu i dobru atmosferu među članovima organizacije.

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Tri razloga)

-Prvi razlog –
Iskustvo i želja za napretkom
Dugo sam dio Grand RP zajednice i želim svoje iskustvo iskoristiti kako bih unaprijedio rad MG organizacije. Smatram da mogu donijeti ozbiljnost, bolju organizaciju i aktivnost među članovima.

-Drugi razlog – Vođenje i timski rad
Volim raditi s ljudima i organizovati tim. Kao lider želim pomoći članovima da napreduju, nauče pravilan RolePlay i budu aktivni dio organizacije kroz zajedničke aktivnosti i kvalitetnu komunikaciju.

-Treći razlog – Poboljšanje RolePlay iskustva
Želim doprinijeti kvalitetnijem i zanimljivijem RolePlay-u na serveru. Kroz razne akcije, događaje i ozbiljan pristup radu organizacije, cilj mi je napraviti dobru i poštovanu MG organizaciju.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji?

Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a jeste više interakcije među članovima, češće organizovanje RP događaja i bolja komunikacija unutar organizacije. Također, smatram da bi strožije poštovanje RP pravila i obuke za nove članove značajno poboljšali kvalitet RolePlay-a i atmosferu u organizaciji.

1.Suspend 48h

2.Suspend 24h

3. Mlađi Kadet

4. Kadet

5. Stariji Kadet

6. Junior Član

7. Član

8. Stariji Član

9.Junior Vojnik

10.Vojnik

11.Stariji Vojnik

12.Iskusni Vojnik