Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
89075
Players nickname
Dante Cruz
Administrators nickname
Luka Cortes
Date
May 15, 2026
Time
18:00
Proofs
Nemam

DanteCruz

Player
Player
Poštovana administracijo,

obraćam vam se sa iskrenom molbom za unban. Želim prvo da se izvinim zbog svog ponašanja i reči koje sam rekao EMS zaposlenom. U afektu i nervozi sam ga uvredio kada sam rekao „keru“, i svestan sam da sam pogrešio. Nisam trebao tako da reagujem i iskreno se kajem zbog toga.

Ja sam nov igrač i tek sam počeo da igram nisam znao da ce dodjem do tu.Već dva dana sam banovan, a ostalo mi je još 5 dana. Brinem se jer će mi isteći kuća, a uložio sam dosta vremena i truda. Takođe sam platio 15M i stvarno mi je žao što sam uzalud igrao i ulagao ako izgubim sve zbog svoje greške.

Molim vas da razmotrite mogućnost da mi pružite još jednu šansu i odobrite unban, ako je moguće. Obećavam da se ovakva situacija više nikada neće ponoviti i da ću ubuduće poštovati pravila i sve članove servera.
Ne zalim se na admina samo na kucu imam jos 2 dana nisam mario makar na pola h da dobijem unban bicu veoma zahvalan.

Hvala vam na vremenu i razumevanju
Ja sam stavljen za G.P 6.19 kaznjen sam za G.P 6.12

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Ispravi format

Status
Not open for further replies.
Top Bottom