Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review NG | Korumpirana Biografija | Okesh Catell | 16316

okesh

Player
Player
Ime: Okesh cartell

Starost: 33

Nacionalnost:Makedonac

Mesto rođenja:Skoplje

Otac: marijan

Majka: ruzica

Pol:Muski

Boja očiju:zelena

Boja kose:crna

Tetovaže:stomaku, ledjima, obe ruke,obe noge,stomak

Prednosti: Spretan, inteligentan, snazan.

Slabost:kratki zivci, i emocija

Rasa: belac

Težina: 87kg

Visina: 183cm

Životna priča: (100+) reči: Rođen sam u običnoj porodici gde nije bilo luksuza, ali je bilo borbe i poštovanja. Od malih nogu naučio sam da ništa ne dolazi lako i da moraš sam da se izboriš za svoje mesto. Odrastao sam uz društvo koje me često vuklo na pogrešan put, ali sam kroz vreme shvatio koliko su disciplina, lojalnost i karakter važni. U školi nisam bio savršen, ali sam uvek znao da imam potencijal za više.Kroz život sam prošao razne probleme, gubitke i teške trenutke koji su me promenili i ojačali. Naučio sam da ostanem smiren pod pritiskom i da razmišljam hladne glave čak i kada je najteže.

Priča o karijeri: (100+) reči: Moja karijera je počela kada sam shvatio da želim život pun izazova, odgovornosti i rada sa ljudima. Oduvek me je privlačila organizacija, disciplina i osećaj da svojim trudom mogu doprineti nečemu većem. Krenuo sam od manjih poslova i zadataka gde sam učio kako funkcioniše timski rad, komunikacija i donošenje brzih odluka pod pritiskom. Vremenom sam stekao iskustvo i naučio kako da ostanem profesionalan čak i u najtežim situacijama.

Ishodi:

1. -Okesh moze sve raditi jednom rukom leciti, vezati, vuci, pretrazivati,otvarati pda, izbaciti/ubaciti iz auta.
    2.Okesh moze da opljacka kolegu/civila/kriminalca i uzeti mu sve ilegalne stvari (po pravilima servera koje smeju) i primiti mito do 100k.
    3-Okesh ne mora dati legitimaciju ako ne zeli.
    4-Okesh moze biti bahat prema kolegama.
    5-Okesh je sklon korupciji i nasilnim metodama tokom ispitivanja osumnjičenog i, ako bude uhvaćen, može brutalno odreagovati. Kolegu, civila ili kriminalca koji ga otkriju u korupciji može opljačkati, mučiti, ubiti i pokušati da uništi snimke (npr. kameru).
    6-Okesh moze da nosi druge maske i pancire s obzirom na visoku spremu.

Top Bottom