Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
90461
Players nickname
Nikolaa Pasicc
Administrators nickname
Ninoslav Spikojevskii
Date
May 18, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/Guo0NoF

Nemanja petric

Player
Player
Dobro vece, ne vidim razlog banovanju sto sam rekao da idu u cacilend i da su caci, to je sve stvar humora igram poo 20h igiricu niko se nije zalio, postujem pravila sva. ako se politika mesa u igiricu ja stvarno nzm gde ovo vodi. ja bih vas zamolio da mi unbanujete nalog jer smatram da ovo nije zasluzeno. ako je uvreda biti caci evo i ja sam caci . hvala i cekam odgovor sto pre. jer tripm veliku bol jer sam na nanogici kod kuce i nemam sta raditi. i opet sam otvoren i kazem istinu a on je mene vredjao na nacionalnoj osnovi. a ja nisam hteo okaciti jer nisam cinakara a on mene kaci jer sam rekao da je caci sacuvaj Boze . i vi jos ste me banujete ja stvarno ne razumem razlog. hvala jos jednom

Nemanja petric

Player
Player
Manjina ljudi u Srbiji smatraju da su caci studenti koji zele da uce. i ja ne vidim sta je tu uvreda neki ljudi se ponose time ! a to nisam ja ! svako ima pravo na svoje misljenje . nisam imao nameru da uvredim nikog sa time .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom