Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Emergency Medical Services | Aleksa Borge

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: aleksaborge
6. Vaše ingame ime: Aleksa Borge
7. Vaš ID: 29270

Dodatne informacije

1. Lider za Emergency Medical Services (EMS)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

🚑 2.1. Saradnja sa organizacijama

- Uzimajući u obzir da sam već bio lider ove organizacije, nažalost samo jedan mandat, stekao sam dovoljno iskustvo kako treba postupati i kako razviti odličnu saradnju sa ostalim organizacijama, redovni sastanci, savetovanja i pokušavanje rešavanja problema koji organizacije imaju unutar sebe, i između članova naših organizacija.

🚑 2.2. Vođenje organizacije

- Moji zamenici i ja imamo dosta velik radni staž u EMS-u te smo dobro upoznati kako treba da se vodi ova organizacija. Od najmlađih doktora pa sve do High Command-e, imamo razvijen plan postupanja po kojem ćemo se striktno pridržavati. Ja ne želim da EMS bude kao neka raspuštena banda, želim i biće rad, red i disciplina u organizaciji. Svako će znati svoja zaduženja, kada do kada treba da se radi, šta su im obaveze, šta smeju i šta ne smeju da rade.

🚑 2.3. Ljubav prema organizaciji

- Još kao malo doktor koji je prvi put kročio u EMS, u januaru prošle godine, sam se zaljubio u organizaciju. Brzo sam napredovao, pomagao ljudima, lečio, pravio lekove, razvozio, vozio helikopter do nepristupačnih krajeva našeg prelepog grada. Nakon što sam bio zamenik, pa lider, pa i kurator EMS-a, shvatio sam da je to jedina organizacija u kojoj želim da budem i u kojoj se najviše osećam svojim. Prethodno sam bio 2 puta Crime lider i jednom EMS, slobodno mogu da kažem da je EMS organizacija koju najviše volim, i jer smatram da sam dosledan funkcije lidera jer sam jedan od retkih koji istinski voli ovu organizaciju i želi joj uspeh.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

🚑 3.1. Bonus za najaktivnije

- Svakog dana bismo birali radnika dana koji bi dobio simboličan podsticaj u vidu bonusa i potencijalnog unapređenja, te bi se na kraju nedelje birao radnik nedelje, koji bi dobio veći bonus (do $500.000) i imao bi neke povlastice naredne nedelje.

🚑 3.2. Sandy Shores

- Ono što sam započeo u prvom mandate planiram i u novom da uvedem. Sandy Shores kao druga bolnica bi postala aktivna. Na svakih :40 kada se organizuju eventi bi bilo 1-2 osobe u navedenoj bolnici koji bi pružali medicinsku pomoć unesrećenima. Po potrebi bi stajali celu smenu u bolnici, ali bi za to dobili velik bonus.

🚑 3.3. Korupcija ubija

- Korupcija neće biti tolerisana ni u kakvom smislu i ni u kakvoj meri, za svakog koga posumnjamo da je možda umešan u korupcija biće odmah suspendovan i biće pod istragom.

🚑3.4. Regrutacije

- Svakodnevne regrutacije koje bi se realizovale u 17:00 i 22:00 bi rezultovale većim ljudstvom i manjem čekanju da Hitna medicinska služba izađe na teren.

🚑 3.5. Kriterijum za ulazak u EMS

1. Minimum 15 godina ooc
2. Čist dosije
3. 7 godina IC
4. Bez ikakvih tetovaža

🚑 3.6. Želja za uspehom

- EMS već par mandata ne može da se nazove organizacijom koja je bila prošle godine pod voćstvom Adama Salamance, koji je mene učio kako biti dobar lider, smatram da u ovom trenutku nema bolje osobe sa više entuzijazma prema organizaciji koja je EMS. To se može videti po tome što se i dan danas koriste moji videi za obuke novih članova Emergency Medical Services.

🚑 3.7. Lab akcije i stanje lekova

- Kao lider EMS-a ne bih dozvolio da stanje lekova u bolnici padne ispod 20.000, a stanje lekova u laboratoriji ispod 100.000 lekova. Imam tim ljudi koji bi svakodnevno pravili lekove i prevozili, koji ne bi učestvovali u radu same bolnice, već bi samo prevozili lekove i pravili ih u laboratoriji. Vođa laboratorije bi na svaka dva dana, po potrebi, pravio lab akcije u kojoj bi bilo obavezno prisustvo svih članova EMS-a.

🚑 3.8. Sistem činova i raspodela zaduženja

1. Odsustvo
2. Suspend
3. Pod istragom
4. Medicinski volonter
5. Student medicine
6. Apsolvent
-----------------------------------------
7. Doktor
8. Stariji doktor
9. Laboratorijski tehničar
10. Viši laboratorijski tehničar