Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Bakir Djingoss

Player
Player
Informacije

Vase ime IRL: Bakir
Vase godine: 21
Vremenska zona: GMT+1
Prosek online po danu: 4–6 sati
Vas Discord: dr.bosanactm
Vase ingame ime: Bakir Djingos
Vas ID: 1552

Dodatne informacije

Lider za: EMS

Zasto zelite biti Lider ove organizacije?

Zelim da preuzmem EMS jer vidim da organizacija moze puno bolje da funkcionise nego trenutno. EMS treba biti ozbiljna RP sluzba, a ne samo revive i kraj rp-a, i to je ono sto zelim promijeniti.

Smatram da imam dobre kvalitete za lidera. Organizovan sam i disciplinovan, volim da sve ima red i da se zna ko sta radi. Takodje sam strpljiv, sto je bitno za rad sa ljudima, posebno sa novim igracima koji tek ulaze u EMS.

Aktivan sam i mogu provoditi dosta vremena na serveru, sto znaci da bih bio prisutan kao lider i pratio situaciju u svakom trenutku.

Brzo se snalazim u stresnim situacijama i znam donositi odluke kad treba, sto je jako bitno za EMS jer se cesto desavaju haoticne situacije na terenu.

Takodje sam timski igrac i znam kako raditi sa ljudima. Nije mi cilj samo da komandujem, nego da napravim dobru ekipu gdje ce svi saradjivati i imati isti cilj.

Vas savjet za poboljsanje RolePlay-a u organizaciji

Uveo bih obaveznu osnovnu obuku za sve nove clanove kako bi naucili pravilan EMS RP (pregled, komunikacija, transport, rad sa opremom).

Napravio bih sistem smjena kako bi EMS bio aktivan sto vise tokom dana i noci. Svaka smjena bi imala svog vodju koji prati situaciju i rasporedjuje ljude.

Uveo bih mentorski sistem gdje iskusni igraci pomazu novima da se uklope i nauce kako treba raditi.

Takodje bih radio na boljoj komunikaciji – da RP bude prirodan, da se prica sa igracima, a ne samo da se radi mehanicki.

Organizovao bih RP situacije sa policijom i drugim frakcijama kako bi sve izgledalo realnije i zanimljivije.

Sta bih konkretno promijenio u EMS-u

• Aktivan EMS kroz smjene (sto veca pokrivenost)
  • Mentorski sistem za nove igrace
  • Jasna pravila i hijerarhija
  • Brza ali kvalitetna reakcija na pozive
  • Evidencija rada i nagradjivanje aktivnih clanova
  • Redovni sastanci i bolja komunikacija unutar tima
  • Strozi kriteriji za ulazak i ostanak u EMS-u

Prijedlog rankova

Suspend
Volonter
Pripravnik
Stazista
Zdravstveni Asistent