Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Barack Cruz

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Strahinja
2. Vaše godine: 26
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 2-4h
5. Vaš Diskord: anlak1bak1
6. Vaše Ingame ime: Barack Cruz
7. Vaš ID: 40244

Dodatne Informacije
1. Lider za... EMS
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
Prvenstveno voleo bih biti lider bolnicara jer smatram da nije iskorišćen maksimalni kapacitet za roleplay. Ova organizacija poseduje pun potencijal za dobar roleplay jer je raznolika i ima širok pojam koji može da odrađuje. Voleo bih voditi ems jer sam bio kod raznih lidera i znam njihove ideje za ems i šta su radili kako bi i clanovima i ostalim igračima bilo zanimljivo. Isto tako smatram da prethodni lideri radili su posao zato što su morali da odrade posebne akcije a ne zato što im je zanimljivo ili su to hteli i voleli. Ja želim da pokažem da može mnogo svima da bude zanimljivo u ovoj organizaciji a ne da budu u ems čisto da primaju platu ili dobiju neki visi čin kako bi mogli transfer u neku drugu državnu organizaciju da urade.
3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
Veća aktivnost ljudi na posebnim akcijama gde pomažemo državnim organizacijama, veća prisutnost po gradu, napraviti par stvari kako bi zainteresovali ljude i raznih događaja u dogovoru sa govermentom npr neki pregledi de bi se vraćao novac i lečenja i još neke stvari gde bi se približili kao u stvarnom životu i s poštovali Roleplay tj simulaciju stvarnog života. Onda isto tako, raditi preglede sa državnim zaposlenicima, ali ceo rp kao sistematski za zapošljavanje i još mnogo dobrih rp stvari i ideja imam naravno uz dogovor sa curatorom ako odobri.

Top Bottom